Omslagsbild för Änkorna av Pascal Engman
Spara {{selectedProduct.Discount}}%
Fler bilder

Änkorna

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 
Inbunden 249 kr
"Absolut Pascals bästa bok hittills och hela serien om Vanessa är så läsvärd! /.../ Jag kan inte nog rekommendera dessa böcker. Betyg 5/5." Nilmas Bokhylla, blogg "Karaktärer som är riktiga människor. /.../ Läs den unge thrillerkungen Pascal Engman, han är omistlig!" Kapprakt, blogg "Jag kan inte nog rekommendera den här boken! Läs den, läs den, läs den!" Zellys Bokhylla, blogg "Jag hade väldigt svårt att lägga ifrån mig boken och ville inte att den skulle ta slut. /.../ Är det en bok du ska läsa i höst så är det Pascal Engmans Änkorna!" @ihuvudetpamalin, blogg "Grymt spännande och välskrivet. /.../En rafflande och pulshöjande nutidsthriller. Så visst infriades mina förväntningar, Änkorna är kanonbra!" Hyllan, blogg "Det är tredje boken i serien om polisen Vanessa Frank, och frågan är om det inte är den allra bästa hittills." Lotta Olsson, DN "Ingen skriver lika klockrent som Pascal! /... / Det är så bra att det inte går att sluta läsa." Bokbesatt, blogg "Lysande, spännande & välskriven! Betyg 5 av 5." Jennies Boklista, blogg

Spännande persongalleri och högt tempo!

Sveriges nya thrillerkung Pascal Engman är tillbaka med en ny hisnande aktuell samtidsthriller med spännande persongalleri och riktigt bladvändartempo!

En polis hittas mördad med två skott i ryggen på Gärdet i Stockholm. Bara minuter från brottsplatsen upptäcks en ung okänd kvinna som knivhuggits till döds. När polisen undersöker hennes telefon ser de att det sista numret kvinnan ringt är till polisinspektör Vanessa Frank.

Dubbelmordet drar in Vanessa Frank i en snårig utredning som kommer att bli mer personlig än hon någonsin kunnat ana. Den knivhuggna kvinnan visar sig vara Natasja, en flykting från Syrien som Vanessa blev vårdnadshavare åt för två år sedan. Natasja blev Vanessas bästa vän och närmast förtrogna. Men trots att lögn efter lögn avslöjas om Natasjas identitet vägrar Vanessa tro att Natasja skulle kunna ljuga för henne. Vid en närmare titt stämmer varken namn, ålder eller familjeförhållanden. Så vem var hon egentligen? Och varför ljög hon för Vanessa?

Samtidigt som Vanessa och hennes kollegor försöker kartlägga Natasjas liv smids förödande planer runt om i Stockholm som hotar hela landets säkerhet …

Pascal Engman

Pascal Engman är journalist och var tidigare en av Expressens mest profilerade reportrar. Sedan debuten med Patrioterna (2017) har han hyllats av en samstämmig kritikerkår för sin sylvassa iakttagelseförmåga och höga relevans i vår allt brutalare samtid.

Just nu

Mina åtta år i Kality

Ingela Jansson,Lena Lindehag 229 kr 189 kr

Vänligheten

John Ajvide Lindqvist 249 kr 199 kr