Omslagsbild för Dolt i vatten av Catherine Steadman
Spara {{selectedProduct.Discount}}%
Fler bilder

Dolt i vatten

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 
Inbunden 199 kr
“En bladvändare!” New York Times "I klass med Hitchcock!" The Sunday Times "Olidligt spännande, med en knock-out till anslag. Dolt i vatten hade mig i sitt grepp från första mening till sista." Riley Sager, författare till De sista flickorna "Bländande debut. Superbt berättad, smart, gripande." B. A. Paris, författare till Bakom stängda dörrar

Det som händer på bröllopsresan förändrar ALLT ...

En bröllopsresa till Bora Bora låter väl alldeles underbart? Men under en dyktur i det turkosa vattnet händer något som förändrar ALLT för det nygifta paret Mark och Erin. Jag är fast redan från öppningsscenen och efter det vänder sidorna sig själva ända till sista sidan!

Erin är dokumentärfilmare och står inför sitt stora karriärsgenombrott. Som grädde på moset är hon och hennes blivande man – den snygge, omtänksamme investeringsrådgivaren Mark - passionerat förälskade och planerar en drömlik bröllopsresa till paradisiska Bora Bora i Franska Polynesien.

Men så förlorar Mark jobbet plötsligt. Måste de ställa in bröllopet och resan? De bestämmer sig för att åka trots allt. Mark får nog lätt ett nytt jobb och lite har de ju sparat. Bora Bora och lyxhotellet är precis så fantastiskt som de önskat. De äter och dricker gott, har mycket sex och kan äntligen slappna av efter den senaste tidens anspänning i London.

Men under en dyktur i det turkosa paradisvattnet hittar de något som förändrar allt. Ska de berätta för någon vad de sett under ytan? Vem kan de egentligen lita på? Hade de vetat vad som väntar hade de aldrig tagit det katastrofala beslut de tar …

Catherine Steadman

Skådespelerskan som blev författare

Catherine Steadman hypnotiska debut Dolt i vatten har tagit Storbritannien med storm. Hon är också skådespelerska, mest känd för sin medverkan i TV-serier som Downton Abbey och Morden i Midsomer.

När du börjar läsa kommer du inte kunna sluta ...

En smart bladvändare som fångar mig redan på första sidan och lyckas hålla spänningen ändå till sista sidan. Jag är tvungen att läsa till slutet för att förstå hur allt hänger ihop. Vilket läsös!

Dina premier

Falska vänner/Jane Harper

159 kr 49 kr

Till minne av en villkorslös kärlek

Jonas Gardell 159 kr 39 kr

Tapas-set med fat

349 kr 89 kr