Omslagsbild för En evig sömn av Anna Roos
Spara {{selectedProduct.Discount}}%
Fler bilder

En evig sömn

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 
Inbunden 179 kr
"Snyggt komponerad spänning om utnyttjande, svek och relationer Betyg: 4." Lottens Bokblogg "Ett väldigt intressant persongalleri och det blir intressant att se vad som kommer att hända i nästa bok. Betyg 4 av 5." Bokraden, blogg "Persongalleriet är intressant. Anna Roos skapar ett sug efter att få veta mer om var och en av dem. Betyg 4 tomteluvor." Tankar från en samlares hjärna, blogg "En sträckläsningsvänlig och oblodig spänningsserie." Vargnatts bokhylla, blogg

Otäcka minnen väcks till liv när Vera återvänder till sin hembygd ...

Studenten Isabella ligger i rosenbuskarna utanför Tullgarns slott. Ögonen är slutna och i hennes blonda lockar har en plastkrona trasslat in sig. Hon påminner om Törnrosa. Kvällen innan var det en blöt fest på slottet för att fira studenternas nyvunna frihet. Men Isabella hann aldrig börja sitt nya liv. Nu ligger hon istället i koma.

Trosa står i sin vackraste sommarskrud och turisterna flockas till badorten. Men en person är där motvilligt – revisorn Vera Jansson. Som ung flydde hon småstaden och alla dess efter att ha beskyllt en av stadens entreprenörer för oönskade närmanden. Nu är hon tillbaka för att sälja sitt vackra barndomshem vid Trosaån.

Men hon hinner inte mer än att återvända till sin hembygd förrän någon börjar skicka lappar till henne. På lapparna står hemligheter som hon och hennes barndomsvänner skrev och låste in i ett skrin under uppväxten. Vem är det som söker kontakt? Eller är det någon som vill skrämma henne?

För att få tiden att gå tar hon sig an jobbet att som revisor granska den snabbt växande dejtingsajten 2blir1. Uppdraget ser ut att bli enkelt, men allt förändras när studenten Isabella hittas medvetslös vid Tullgarns slott. Polisen startar en utredning om mordförsök och misstankarna riktas mot samma man som Vera anklagat för närmanden. Samtidigt uppdagas att dejtingsajten Vera granskar innehåller flera tvivelaktiga profiler som har allt annat än rent mjöl i påsen. Att söka kärlek på nätet kan ha ett mycket högt pris …

Anna Roos är civilekonom och har studerat vid Handelshögskolan i Stockholm. Tidigare har hon arbetat på kasino och var under en tid bosatt i Atlanta i USA. En evig sömn är den andra delen i hennes kritikerrosade spänningstrilogi Morden vid världens ände. Lika i döden är den första delen och i oktober 2020 kommer den sista, I mörka vatten.

Fler böcker av samma författare

Lika i döden

Anna Roos 69 kr 69 kr

Just nu

Rodham

Curtis Sittenfeld 229 kr 189 kr

Krigarinnor

Laetitia Colombani 229 kr 199 kr

Den sista sommaren i Cornwall

Liz Fenwick 239 kr 199 kr

Sweet home Dalarna

Karin Janson 219 kr 189 kr

Tyska huset

Annette Hess 209 kr 179 kr

Systrarna i Auschwitz

Roxane van Iperen 219 kr 189 kr

Förmörkelsen

Karin Fossum 219 kr 189 kr

En evig sömn

Anna Roos 199 kr 179 kr

Ta ingen skit, Ann-Britt

Christina Larsson 229 kr 199 kr

Sovsågott

Anders Roslund 249 kr 169 kr

Nattsångaren

Johanna Mo 209 kr 179 kr

Den lilla bokhandeln i hamnen

Jenny Colgan 239 kr 199 kr

Hur man blir slängd överbord

Emmy Abrahamson 209 kr 179 kr

Alltid en dotter

Amy Engel 219 kr 189 kr

Hjärtats minnen

Jan-Philipp Sendker 219 kr 189 kr

Min alltför vackra syster

Rosa Ventrella 219 kr 199 kr

Där kräftorna sjunger

Delia Owens 249 kr 169 kr