Middagstipset
Inbunden
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Dags att bredda repertoaren?
Njut av gojsiga gratänger, pigga pastarätter, smaskiga soppor, pampiga pajer, svala sallader, frasiga fiskar och mycket mer. Och när helgen närmar sig dyker kanske tankarna upp på lite festligare mat? De recepten hittar du också här, och efterrätter som en perfekt avrundning! 70 snabblagade recept och flera veckomenyer.
Jenny Warsén
Jenny Warsén driver Skandinaviens största mat- och bakblogg Jennys matblogg. Hon växte upp på Öland och upptäckte tidigt hur roligt det var att laga mat och baka. I tonåren tog Jennys intresse för bakning rejäl fart, och hon började plöja igenom bakböcker på löpande band. Idag bor Jenny i Kalmar tillsammans med sina fyra barn och hunden Charlie.
Dags att bredda repertoaren?
Njut av gojsiga gratänger, pigga pastarätter, smaskiga soppor, pampiga pajer, svala sallader, frasiga fiskar och mycket mer. Och när helgen närmar sig dyker kanske tankarna upp på lite festligare mat? De recepten hittar du också här, och efterrätter som en perfekt avrundning! 70 snabblagade recept och flera veckomenyer.