Omslagsbild för Häxans årstider : magisk trädgård året runt av Hella Nathorst-Böös
Spara {{selectedProduct.Discount}}%
Fler bilder

Häxans årstider : magisk trädgård året runt

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Mer magi i trädgården – och i ditt liv!

2016 blev Häxans trädgård - läkeväxter förr och nu en av årets mest sålda trädgårdsböcker. Uppföljaren Häxans hus - handbok för ett giftfritt liv kom året därpå och nominerades till Publishingpriset för sin formgivning. Och nu är det dags för den tredje Häxan-boken!

Liksom i de båda tidigare titlarna tar Häxans årstider - magisk trädgård året runt avstamp i läkeväxter. Läsaren får månad för månad tips på hur växter från trädgård och natur kan användas för hälsan. Boken berättar om odlingsmetoder från förr, om månodling och om bondepraktikan. Läsaren får också veta hur våra urgamla högtider följer årstidernas växlingar. Här finns pyssel och odlingstips, magiska ritualer och amuletter, allt gjort av sådant som plockats i växtriket.

Precis som Hellas tidigare böcker kryddas Häxans årstider med mängder av historiska anekdoter om häxor, folktro, naturväsen och medicinhistoria. Den innehåller även intervjuer med spännande personer som jobbar med växter på oväntade sätt.

Boken är ett måste för alla trädgårdsentusiaster som vill skapa mer magi i trädgården och kanske i sitt övriga liv. Den växande skaran andligt intresserade, miljömedvetna och alla som även vintertid vill känna närheten till naturen få både odlingstips och gamla häxiga läkeväxtkurer i denna bok.

Taggar