Äkta italiensk glass : gelato, sorbet, såser och toppings


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Lär dig göra egen italiensk glass! Här finns läckra recept, praktiska tips och smarta tekniker som gör att du kan fylla frysen med krämig gelato eller uppfriskande sorbet – oavsett om du har en glassmaskin eller inte. Bland smakerna hittar du klassiker som pistage, vanilj, citron, hasselnöt, choklad och kaffe, men också svenska ingredienser som havtorn, hjortron och fläder. Dessutom recept på såser och toppings som förvandlar glassen till en lyxig dessert.Samantha Santambrogio-Öberg har skrivit flera böcker om italiensk mat. Till vardags driver hon matlagningsskolan Al Dente i Stockholm, där hon sedan 2002 har lärt ut konsten att laga mat som en italienare.

Produktinfo

Samantha Santambrogio-Öberg

Samantha Santambrogio-Öberg är italienskan som 1996 flyttade till Sverige från Milano för att jobba som systemutvecklare. Efter tio år bestämde hon sig för att satsa på sin passion för italiensk mat och kultur. I dag driver hon företaget Al Dente som erbjuder italienska matlagningskurser och har skrivit ett flertal kokböcker, till exempel Äkta italiensk pasta – klassiker och nya rätter från carbonara till vongole, Pizza – äkta italienska pizzor till mingel, middag och dessert samt Al Dente – italiensk matlagning från grunden.

Lär dig göra egen italiensk glass! Här finns läckra recept, praktiska tips och smarta tekniker som gör att du kan fylla frysen med krämig gelato eller uppfriskande sorbet – oavsett om du har en glassmaskin eller inte. Bland smakerna hittar du klassiker som pistage, vanilj, citron, hasselnöt, choklad och kaffe, men också svenska ingredienser som havtorn, hjortron och fläder. Dessutom recept på såser och toppings som förvandlar glassen till en lyxig dessert.Samantha Santambrogio-Öberg har skrivit flera böcker om italiensk mat. Till vardags driver hon matlagningsskolan Al Dente i Stockholm, där hon sedan 2002 har lärt ut konsten att laga mat som en italienare.

Produktinfo
Om Samantha Santambrogio-Öberg

Just nu

Simmarna

Julie Otsuka 249 kr 199 kr

En låda apelsiner

Lena Einhorn 289 kr 259 kr

I gryningen andas inget

Marianne Cedervall 269 kr 239 kr

Under stjärnorna i Paris

Karolina Schützer 269 kr 239 kr

Hitta Linnéa

Johanna Wistrand 279 kr 249 kr

Den store konstnären

Hanna Jedvik,Emmy Abrahamson 269 kr 239 kr

Lycka till

Malin Stehn 249 kr 219 kr

Nattrov

259 kr 229 kr

Den andre

329 kr 299 kr

Systrarna vid fyren

Gill Thompson 279 kr 249 kr

Hotellet

Sarah Pearse 279 kr 249 kr

Alla förlorade platser

John Boyne 299 kr 269 kr

Flickan som var jag

Hannah Beckerman 259 kr 229 kr

Alla hjärtans dag

Beth O'Leary 259 kr 229 kr

Älven

Rosa Liksom 269 kr 239 kr

Flickan från Brooklyn

Guillaume Musso 269 kr 239 kr

Flod av döda själar

Liz Moore 309 kr 279 kr

Afghanerna

Åsne Seierstad 349 kr 319 kr

Lämna inga spår

Harlan Coben 239 kr 199 kr

Djävulspakten

Max Seeck 269 kr 199 kr

Lektioner

Ian McEwan 249 kr 189 kr

Som vi lekte

Ninni Schulman 269 kr 189 kr

Straff

Ann-Helén Laestadius 269 kr 189 kr

Där döden väntar

Karin Fossum 269 kr 189 kr

Paket Laestadius & Fossum

538 kr 358 kr