Äkta italiensk glass : Gelato, sorbet, såser och toppings


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 
({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan
({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Lär dig göra egen italiensk glass! Här finns läckra recept, praktiska tips och smarta tekniker som gör att du kan fylla frysen med krämig gelato eller uppfriskande sorbet – oavsett om du har en glassmaskin eller inte. Bland smakerna hittar du klassiker som pistage, vanilj, citron, hasselnöt, choklad och kaffe, men också svenska ingredienser som havtorn, hjortron och fläder. Dessutom recept på såser och toppings som förvandlar glassen till en lyxig dessert.Samantha Santambrogio-Öberg har skrivit flera böcker om italiensk mat. Till vardags driver hon matlagningsskolan Al Dente i Stockholm, där hon sedan 2002 har lärt ut konsten att laga mat som en italienare.

Produktinfo

Samantha Santambrogio-Öberg

Samantha Santambrogio-Öberg är italienskan som 1996 flyttade till Sverige från Milano för att jobba som systemutvecklare. Efter tio år bestämde hon sig för att satsa på sin passion för italiensk mat och kultur. I dag driver hon företaget Al Dente som erbjuder italienska matlagningskurser och har skrivit ett flertal kokböcker, till exempel Äkta italiensk pasta – klassiker och nya rätter från carbonara till vongole, Pizza – äkta italienska pizzor till mingel, middag och dessert samt Al Dente – italiensk matlagning från grunden.

Lär dig göra egen italiensk glass! Här finns läckra recept, praktiska tips och smarta tekniker som gör att du kan fylla frysen med krämig gelato eller uppfriskande sorbet – oavsett om du har en glassmaskin eller inte. Bland smakerna hittar du klassiker som pistage, vanilj, citron, hasselnöt, choklad och kaffe, men också svenska ingredienser som havtorn, hjortron och fläder. Dessutom recept på såser och toppings som förvandlar glassen till en lyxig dessert.Samantha Santambrogio-Öberg har skrivit flera böcker om italiensk mat. Till vardags driver hon matlagningsskolan Al Dente i Stockholm, där hon sedan 2002 har lärt ut konsten att laga mat som en italienare.

Produktinfo
Om Samantha Santambrogio-Öberg

Just nu-pris

Den fjärde doktrinen

Denise Rudberg 229 kr 179 kr

Det elfte manuset

Anne Holt 249 kr 219 kr

Häger

Ann Cleeves 249 kr 189 kr

En svärm av tusen bin. Del 2

Diana Gabaldon 259 kr 229 kr

Ett fynd att dö för

Anders de la Motte,Måns Nilsson 249 kr 179 kr

Mord i lönndom

Jan Mårtenson 249 kr 179 kr

Kärlek i fem akter

Daniela Krien 239 kr 189 kr

Vi möts på Sheerwater

Kristan Higgins 229 kr 199 kr

Konrad Visslers förunderliga resa till Ångermanland

Annette Haaland 259 kr 229 kr

Den gråtande violinisten

Veronica Sjöstrand 239 kr 199 kr

Den sista middagen

Anna E. Wahlgren 229 kr 199 kr

Juli enligt Julia

Kristin Emilsson 239 kr 199 kr

NORD

Katarina Ekstedt,Anna Winberg Sääf 249 kr 219 kr

Ondskans ekon

Arnaldur Indridason 259 kr 229 kr

Timmar av sammet

Alyson Richman 259 kr 229 kr

Alexandras utmaning

Tessa Dare 209 kr 179 kr

Sjung med Pippi : med ljudmodul

Astrid Lindgren,Ingrid Vang Nyman 289 kr 249 kr

Hjärtats land

Nora Roberts 229 kr 189 kr

Sanningen om ostrondykerskan

Caroline Säfstrand 239 kr 189 kr