Äta ute : laga mat utomhus året om


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Det är något särskilt med att laga och äta mat ute

Det är som om smakerna blir tydligare och upplevelsen mer tacksam när vi lagar och äter mat utomhus. Kanske finns det något äventyrligt och ursprungligt som påverkar oss?
Den här kokboken vill ta vårt uteätande till nästa nivå och visa hur enkelt vi – oavsett hur och var vi bor – kan fixa vårt käk under bar himmel, eller under parasoll eller presenning för all del. Till vardag och fest, mitt på dagen och sent om aftonen, och året runt.
Jens Linder går igenom olika tillagningsmetoder och ger sina allra bästa tips, och har delat upp bokens recept i vad som bäst förbereds inne och vad som lämpligen färdigställs ute. Från den enklaste snabbmaten till den festligaste fiestan.

Produktinfo

Jens Linder

Jens Linder är kock och journalist, bland annat i Dagens Nyheter. Han har skrivit ett flertal kokböcker som fått priser vid både Årets Svenska Måltidslitteratur och Gourmand World Cookbook Awards. År 2006 tilldelades han Tore Wretman-medaljen av Svenska Kockars Förening för "berömvärda insatser och engagemang för svensk matkultur".

Det är något särskilt med att laga och äta mat ute

Det är som om smakerna blir tydligare och upplevelsen mer tacksam när vi lagar och äter mat utomhus. Kanske finns det något äventyrligt och ursprungligt som påverkar oss?
Den här kokboken vill ta vårt uteätande till nästa nivå och visa hur enkelt vi – oavsett hur och var vi bor – kan fixa vårt käk under bar himmel, eller under parasoll eller presenning för all del. Till vardag och fest, mitt på dagen och sent om aftonen, och året runt.
Jens Linder går igenom olika tillagningsmetoder och ger sina allra bästa tips, och har delat upp bokens recept i vad som bäst förbereds inne och vad som lämpligen färdigställs ute. Från den enklaste snabbmaten till den festligaste fiestan.

Produktinfo
Om Jens Linder

Just nu priser!

Djävulens bästa trick

Anders Roslund 299 kr 199 kr

Kurragömma

Søren Sveistrup 299 kr 199 kr

Öppet schakt

Titti Persson 259 kr 199 kr

Ett orimligt straff

Carin Hjulström 299 kr 199 kr

Rakel

Satu Rämö 279 kr 199 kr

Blekjorden

Ulrika Lagerlöf 289 kr 229 kr

Monas ögon

Thomas Schlesser 299 kr 239 kr

Filmmordet i Cornwall

Fiona Leitch 219 kr 189 kr

Upprepningen

Vigdis Hjorth 289 kr 239 kr

Bye, bye Österlen

Richard Hobert 299 kr 269 kr

Drömbilder

Maria Gustavsdotter 269 kr 239 kr

Befrielsen

Jens Liljestrand 299 kr 269 kr

Under himmelens skyar

Marianne Cedervall 269 kr 239 kr

Stulna drömmar

Lena Risberg 269 kr 239 kr

Mörkerfolk

Malin Hedin 299 kr 269 kr

En skärgårdssommar

Anna Winther 269 kr 239 kr

På nya vägar

Sheila O'Flanagan 249 kr 219 kr

Solsken över Semesterbokhandeln

Kiley Dunbar 299 kr 269 kr

Kungen och urmakaren

Arnaldur Indridason 319 kr 289 kr

Sommarminnen

Sarah Morgan 259 kr 229 kr

Döda flickors klänningar

Erin Kelly 299 kr 269 kr

Efter stormen

G. D. Wright 259 kr 199 kr

En enkel till Paris

Ruth Reichl 299 kr 269 kr

Tidvattnets hemlighet

Veronica Henry 289 kr 259 kr

Angélique

Guillaume Musso 269 kr 239 kr

Nu börjar vi läsa!

Flera Författare 219 kr 189 kr

Följ med till Pettson och Findus

Sven Nordqvist 339 kr 299 kr

Paket: Roslund & Sveistrup

598 kr 378 kr