Bakat till julen : Gott, lyxigt & extra allt


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Recepten som ingen julälskare kan motstå!

Till julen vill man bjuda på det allra godaste, man vill glädja familjen och fylla köket med underbara dofter av saffran och pepparkaka. Här finns de bästa recepten! Matkreatören och kokboksförfattaren Lena Söderström kan som ingen annan skapa underbara bakverk och kreationer som står stadigt i det klassiska, men också bjuder på en ny twist. Det där lite extra lyxiga och tjusiga som verkligen sätter guldkant på livet!

Här finns ett överdåd av saffransbakverk, kakor och bullar, härligt julgodis och tårtor – med julens efterlängtade smaker och så vackert gjorda att de blir festens mittpunkt. Allt med tydliga recept och inspirerande bilder. 

Produktinfo

Lena Söderström

Lena Söderström är matjournalist och är ett välkänt namn för Allt om Mats och Matmagasinets läsare. Hon skriver allt från recept till intervjuer med kända kockar och personer. Matintresset har Lena ärvt efter sin ryska farmor som kunde laga mat efter den gamla ryska skolan och inspirerade Lena att bli entusiastisk ambassadör för god mat, både gammal och ny, svensk, rysk och mer exotisk. Mormor däremot, adligt uppvuxen med tjänstefolk, kunde laga två rätter: potatisbullar med Karljohanssvampgrädde och vaniljpudding. Men hon gav Lena kokböcker, som hon läste själv som man läser romaner. Tack vare henne har Lena massor av dyrbara recept i sitt receptskrin. Lena Söderström skriver recept på ett pedagogiskt sätt, tack vare sitt jobb på KF Provkök där hon arbetade till 1996 med receptprovning och framtagning av nya recept. I tre år har Lena, på uppdrag av Christina Möller på KF Provkök, gjort matreportage med kända personer, som Leif Pagrotsky, Göran Persson med flera. Sedan 1996 arbetar som matjournalist, stylist och kokboksförfattare och även som matkonsult åt Coop.

Recepten som ingen julälskare kan motstå!

Till julen vill man bjuda på det allra godaste, man vill glädja familjen och fylla köket med underbara dofter av saffran och pepparkaka. Här finns de bästa recepten! Matkreatören och kokboksförfattaren Lena Söderström kan som ingen annan skapa underbara bakverk och kreationer som står stadigt i det klassiska, men också bjuder på en ny twist. Det där lite extra lyxiga och tjusiga som verkligen sätter guldkant på livet!

Här finns ett överdåd av saffransbakverk, kakor och bullar, härligt julgodis och tårtor – med julens efterlängtade smaker och så vackert gjorda att de blir festens mittpunkt. Allt med tydliga recept och inspirerande bilder. 

Produktinfo
Om Lena Söderström

Just nu

Simmarna

Julie Otsuka 249 kr 199 kr

En låda apelsiner

Lena Einhorn 289 kr 259 kr

I gryningen andas inget

Marianne Cedervall 269 kr 239 kr

Under stjärnorna i Paris

Karolina Schützer 269 kr 239 kr

Hitta Linnéa

Johanna Wistrand 279 kr 249 kr

Den store konstnären

Hanna Jedvik,Emmy Abrahamson 269 kr 239 kr

Lycka till

Malin Stehn 249 kr 219 kr

Nattrov

259 kr 229 kr

Den andre

329 kr 299 kr

Systrarna vid fyren

Gill Thompson 279 kr 249 kr

Hotellet

Sarah Pearse 279 kr 249 kr

Alla förlorade platser

John Boyne 299 kr 269 kr

Flickan som var jag

Hannah Beckerman 259 kr 229 kr

Alla hjärtans dag

Beth O'Leary 259 kr 229 kr

Älven

Rosa Liksom 269 kr 239 kr

Flickan från Brooklyn

Guillaume Musso 269 kr 239 kr

Flod av döda själar

Liz Moore 309 kr 279 kr

Afghanerna

Åsne Seierstad 349 kr 319 kr

Lämna inga spår

Harlan Coben 239 kr 199 kr

Djävulspakten

Max Seeck 269 kr 199 kr

Lektioner

Ian McEwan 249 kr 189 kr

Som vi lekte

Ninni Schulman 269 kr 189 kr

Straff

Ann-Helén Laestadius 269 kr 189 kr

Där döden väntar

Karin Fossum 269 kr 189 kr

Paket Laestadius & Fossum

538 kr 358 kr