Fredagskockens bästa grilltillbehör


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Det är tillbehören som gör det!

Om du inte var hungrig innan så kommer innehållet i den här boken garanterat få det att vattnas i munnen! Mortlad salvia-, citron- och vitlöksmarinad, brynt salviasmör, pepparrot- och rucolasmör, fänkålspesto, västerbottensostmajo, syrlig dillcrème, senapspicklad blomkål, rödbetshommus, rödkålsslaw, grillad vattenmelon med feta, krämig blomkålssallad med dijon – och mycket, mycket mer.

Här hittar du mängder av spännande recept på marinader, rubs, örtoljor och glaze som ger gudomlig smak och låter dig variera köttet, kycklingen eller fisken. Här finns också fantastiska aromsmör, mumsiga röror, picklade grönsaker, och härligt matiga sallader – både sådana med grillat grönt som du lagar tillsammans med annat på grillen, och sådana som du kan förbereda i god tid innan i köket.

Produktinfo

Det är tillbehören som gör det!

Om du inte var hungrig innan så kommer innehållet i den här boken garanterat få det att vattnas i munnen! Mortlad salvia-, citron- och vitlöksmarinad, brynt salviasmör, pepparrot- och rucolasmör, fänkålspesto, västerbottensostmajo, syrlig dillcrème, senapspicklad blomkål, rödbetshommus, rödkålsslaw, grillad vattenmelon med feta, krämig blomkålssallad med dijon – och mycket, mycket mer.

Här hittar du mängder av spännande recept på marinader, rubs, örtoljor och glaze som ger gudomlig smak och låter dig variera köttet, kycklingen eller fisken. Här finns också fantastiska aromsmör, mumsiga röror, picklade grönsaker, och härligt matiga sallader – både sådana med grillat grönt som du lagar tillsammans med annat på grillen, och sådana som du kan förbereda i god tid innan i köket.

Produktinfo