Grytor : från lättlagat till lyx


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Håll grytan kokande

Visst är det härligt med en varm, hemlagad gryta som står och puttrar på spisen? Här finns recept med inspiration från världens alla hörn och många härliga smaker. Grytor med kött, kyckling, korv, fisk, skaldjur, grönsaker, bönor och mycket mer – plus sidorätter, bröd, röror, toppingar, strössel och tips på smarta grytbaser att ha redo i frysen.

Produktinfo

Lena Söderström

Lena Söderström är matjournalist och är ett välkänt namn för Allt om Mats och Matmagasinets läsare. Hon skriver allt från recept till intervjuer med kända kockar och personer. Matintresset har Lena ärvt efter sin ryska farmor som kunde laga mat efter den gamla ryska skolan och inspirerade Lena att bli entusiastisk ambassadör för god mat, både gammal och ny, svensk, rysk och mer exotisk. Mormor däremot, adligt uppvuxen med tjänstefolk, kunde laga två rätter: potatisbullar med Karljohanssvampgrädde och vaniljpudding. Men hon gav Lena kokböcker, som hon läste själv som man läser romaner. Tack vare henne har Lena massor av dyrbara recept i sitt receptskrin. Lena Söderström skriver recept på ett pedagogiskt sätt, tack vare sitt jobb på KF Provkök där hon arbetade till 1996 med receptprovning och framtagning av nya recept. I tre år har Lena, på uppdrag av Christina Möller på KF Provkök, gjort matreportage med kända personer, som Leif Pagrotsky, Göran Persson med flera. Sedan 1996 arbetar som matjournalist, stylist och kokboksförfattare och även som matkonsult åt Coop.

Håll grytan kokande

Visst är det härligt med en varm, hemlagad gryta som står och puttrar på spisen? Här finns recept med inspiration från världens alla hörn och många härliga smaker. Grytor med kött, kyckling, korv, fisk, skaldjur, grönsaker, bönor och mycket mer – plus sidorätter, bröd, röror, toppingar, strössel och tips på smarta grytbaser att ha redo i frysen.

Produktinfo
Om Lena Söderström

Av samma författare

Bakat till julen : Gott, lyxigt & extra allt

Lena Söderström 249 kr 249 kr

Just nu

Systrar oavsett

Eleonora von Essen 249 kr 219 kr

Den sista adventskalendern

Jenny Fagerlund 249 kr 219 kr

Slottet

Anna Breitholtz Monsén 249 kr 219 kr

Färskt vatten till blommorna

Valérie Perrin 259 kr 199 kr

Det andra arvet

Malin Sanglert 219 kr 189 kr

Änglarummet

Ewa Klingberg 279 kr 249 kr

En hamn i stormen

Birgitta Bergin 249 kr 219 kr

Allt jag finner i er ska jag finna i mig

Malin Ekman 239 kr 199 kr

Skriften i vattnet

John Ajvide Lindqvist 269 kr 239 kr

Flicka, 1983

Linn Ullmann 259 kr 229 kr

En enda önskan

Nicholas Sparks 229 kr 199 kr

Det tomma huset

Unni Lindell 259 kr 229 kr

Havets kyrkogård

Aslak Nore 269 kr 239 kr

Dödsbädden

Katarina Wennstam 249 kr 189 kr

Fyllda hjärtan och frusna tassar

Melissa Daley 279 kr 239 kr

Alltid i december

Emily Stone 229 kr 199 kr

Grannar i döden

Lucy Foley 239 kr 199 kr

Kärlekens algoritm

Mons Kallentoft 249 kr 199 kr

Sinnenas tid

Annie Ernaux 269 kr 239 kr

Skuggläge

Kristina Ohlsson 249 kr 179 kr

Spindeln

Lars Kepler 249 kr 179 kr

Tid för barmhärtighet

John Grisham 249 kr 179 kr

Paket Ohlsson & Kepler

498 kr 338 kr