Omslagsbild för Konservera året runt av Oded Schwartz
Spara {{selectedProduct.Discount}}%
Fler bilder

Konservera året runt

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 
Inbunden 259 kr

Konservera varje årstid för sig!​

Att konservera mat är en kulinarisk teknik som utvecklades redan under antiken. I denna fina bok finns många klassiska recept, men den innehåller också nya, trendiga och moderna konserveringstips. Varje årstid har sina läckerheter att ta vara på. Av vinterns citrusfrukter gör du underbara marmelader. Vårens späda primörer passar även att konservera. Med sommaren kommer bär och frukter till sylt, saft och gelé. På hösten lök, örter och kryddor och skogens skafferi fylls av läcker svamp.

Just nu-pris

Vad hjärtat aldrig glömmer

Kelly Rimmer 219 kr 189 kr

Ett kallt fall

Peter May 229 kr 199 kr

Kistbyggarna

Morgan Larsson 219 kr 189 kr

En fri agent : -

John le Carré 239 kr 199 kr

Rooster Bar

John Grisham 229 kr 199 kr

Lika i döden

Anna Roos 199 kr 179 kr

The Mars Room

Rachel Kushner 219 kr 169 kr

Där livet är fullkomligt

Silvia Avallone 249 kr 199 kr

Snöstorm

Augustin Erba 209 kr 179 kr

Jag hade så mycket

Trude Marstein 229 kr 199 kr

Konturer

Rachel Cusk 199 kr 169 kr

Transit

Rachel Cusk 199 kr 169 kr

Kudos

Rachel Cusk 209 kr 179 kr

Äldre dam med onda avsikter

Helene Tursten 159 kr 129 kr

Klickad

Karin Bojs 219 kr 189 kr

Ödets tid

Barbara Taylor Bradford 219 kr 189 kr

Pojken som följde med sin far till Auschwitz

Jeremy Dronfield 209 kr 189 kr

Förövarna

Nora Roberts 249 kr 169 kr