Omslagsbild för Konservera året runt av Oded Schwartz
Spara {{selectedProduct.Discount}}%
Fler bilder

Konservera året runt

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 
Inbunden 259 kr

Konservera varje årstid för sig!​

Att konservera mat är en kulinarisk teknik som utvecklades redan under antiken. I denna fina bok finns många klassiska recept, men den innehåller också nya, trendiga och moderna konserveringstips. Varje årstid har sina läckerheter att ta vara på. Av vinterns citrusfrukter gör du underbara marmelader. Vårens späda primörer passar även att konservera. Med sommaren kommer bär och frukter till sylt, saft och gelé. På hösten lök, örter och kryddor och skogens skafferi fylls av läcker svamp.

Just Nu-Priser

Mitt liv som råtta

Joyce Carol Oates 219 kr 169 kr

Under nio nätter

Denise Rudberg 219 kr 189 kr

Råttkungen

Pascal Engman 249 kr 189 kr

1794

Niklas Natt och Dag 249 kr 199 kr

Inför hans blick

Malou von Sivers 239 kr 199 kr

Damen med bysten

Karin Brunk Holmqvist 239 kr 189 kr

Hjärtats bokhandel

Veronica Henry 219 kr 179 kr

Välkommen till Flanagans

Åsa Hellberg 219 kr 179 kr

Institutet

Stephen King 239 kr 199 kr

En grav för två

Anne Holt 229 kr 189 kr

Bergens stjärnor

Jojo Moyes 229 kr 179 kr

Sverige - Polen : 1000 år av krig och kärlek

Herman Lindqvist 239 kr 199 kr

Vem dödade bambi?

Monika Fagerholm 219 kr 189 kr

Resten av allt är vårt

Emma Hamberg 219 kr 189 kr

Den andra dödssynden

Jan Guillou 249 kr 169 kr

Sent på dagen

Tessa Hadley 219 kr 169 kr