Omslagsbild för Konservera året runt av Oded Schwartz
Spara {{selectedProduct.Discount}}%
Fler bilder

Konservera året runt

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 
Inbunden 259 kr

Konservera varje årstid för sig!​

Att konservera mat är en kulinarisk teknik som utvecklades redan under antiken. I denna fina bok finns många klassiska recept, men den innehåller också nya, trendiga och moderna konserveringstips. Varje årstid har sina läckerheter att ta vara på. Av vinterns citrusfrukter gör du underbara marmelader. Vårens späda primörer passar även att konservera. Med sommaren kommer bär och frukter till sylt, saft och gelé. På hösten lök, örter och kryddor och skogens skafferi fylls av läcker svamp.

Just nu

Rodham

Curtis Sittenfeld 229 kr 189 kr

Krigarinnor

Laetitia Colombani 229 kr 199 kr

Den sista sommaren i Cornwall

Liz Fenwick 239 kr 199 kr

Sweet home Dalarna

Karin Janson 219 kr 189 kr

Tyska huset

Annette Hess 209 kr 179 kr

Systrarna i Auschwitz

Roxane van Iperen 219 kr 189 kr

Förmörkelsen

Karin Fossum 219 kr 189 kr

En evig sömn

Anna Roos 199 kr 179 kr

Ta ingen skit, Ann-Britt

Christina Larsson 229 kr 199 kr

Sovsågott

Anders Roslund 249 kr 169 kr

Nattsångaren

Johanna Mo 209 kr 179 kr

Den lilla bokhandeln i hamnen

Jenny Colgan 239 kr 199 kr

Hur man blir slängd överbord

Emmy Abrahamson 209 kr 179 kr

Alltid en dotter

Amy Engel 219 kr 189 kr

Hjärtats minnen

Jan-Philipp Sendker 219 kr 189 kr

Min alltför vackra syster

Rosa Ventrella 219 kr 199 kr

Där kräftorna sjunger

Delia Owens 249 kr 169 kr