Konservera året runt
Inbunden
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Konservera varje årstid för sig!
Att konservera mat är en kulinarisk teknik som utvecklades redan under antiken. I denna fina bok finns många klassiska recept, men den innehåller också nya, trendiga och moderna konserveringstips. Varje årstid har sina läckerheter att ta vara på. Av vinterns citrusfrukter gör du underbara marmelader. Vårens späda primörer passar även att konservera. Med sommaren kommer bär och frukter till sylt, saft och gelé. På hösten lök, örter och kryddor och skogens skafferi fylls av läcker svamp.
Konservera varje årstid för sig!
Att konservera mat är en kulinarisk teknik som utvecklades redan under antiken. I denna fina bok finns många klassiska recept, men den innehåller också nya, trendiga och moderna konserveringstips. Varje årstid har sina läckerheter att ta vara på. Av vinterns citrusfrukter gör du underbara marmelader. Vårens späda primörer passar även att konservera. Med sommaren kommer bär och frukter till sylt, saft och gelé. På hösten lök, örter och kryddor och skogens skafferi fylls av läcker svamp.