Kris, kalas och kolhydrater : recept och berättelser för goda och dåliga dagar


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Inte bara en kokbok – en bok om att äta! Kulturjournalisterna och amatörkockarna Anna Hellsten och Annina Rabes Kris, kalas och kolhydrater innehåller massor av recept, men handlar lika mycket om allt annat som hör ätandet till: minnen, möten, fantasier och fiaskon. Detta är en bok med roliga och allvarliga texter om hur mat, matlagning och ätande löper som en röd tråd igenom våra liv, genom kriser, barndom, i glädje och sorg. Det är en hyllning till alla kök som passerar en människas liv, det roligaste rummet på festen, hemmets hjärta. Vi får veta varför bergamott är den bästa citrusen, läsa om kolhydratkärlek och middagsbjudningar och sno åt oss de bästa budgetrecepten. En matbok för dig som tycker lika mycket om att läsa om mat som att laga och äta den.”Livsbejakande, inspirerande och trösterik”Ingalill Mosander, Aftonbladet”Ett högkvalificerat, bildat småsnack där en medelålders kvinna uppflugen på köksbänken med ett glas Barolo i handen lyssnar på en vän. Hon rör i sin tur i en gryta och berättar om hur hon lyckades komma över receptet på citronrisotton. Det är ett privilegium att få ta del av.”Björn Werner, Expressen”Rolig och bitterljuv… bästa sällskapet i sommarköket”Helena Lindblad, Dagens Nyheter”Här finns inga förhärligande foton, istället snygga illustrationer av Katy Kimbell. Det känns som att kliva in i författarnas egna kök, slå sig ned på en pinnstol, få ett vinglas i hand och lyssna på deras berättelser medan ångan stiger från den italienska grytan. Mysigt, hemtrevligt och personligt, med plats för ett och annat asgarv.”Anna Thulin, Sydsvenskan”En bok att läsa från pärm till pärm”Joanna Drevinger, Svenska Dagbladet”Fulländad bok”Linda Skugge, Aftonbladet´”Alldeles underbar”Qia Rindevall, Journalisten

Läs mer

Produktinfo

Inte bara en kokbok – en bok om att äta! Kulturjournalisterna och amatörkockarna Anna Hellsten och Annina Rabes Kris, kalas och kolhydrater innehåller massor av recept, men handlar lika mycket om allt annat som hör ätandet till: minnen, möten, fantasier och fiaskon. Detta är en bok med roliga och allvarliga texter om hur mat, matlagning och ätande löper som en röd tråd igenom våra liv, genom kriser, barndom, i glädje och sorg. Det är en hyllning till alla kök som passerar en människas liv, det roligaste rummet på festen, hemmets hjärta. Vi får veta varför bergamott är den bästa citrusen, läsa om kolhydratkärlek och middagsbjudningar och sno åt oss de bästa budgetrecepten. En matbok för dig som tycker lika mycket om att läsa om mat som att laga och äta den.”Livsbejakande, inspirerande och trösterik”Ingalill Mosander, Aftonbladet”Ett högkvalificerat, bildat småsnack där en medelålders kvinna uppflugen på köksbänken med ett glas Barolo i handen lyssnar på en vän. Hon rör i sin tur i en gryta och berättar om hur hon lyckades komma över receptet på citronrisotton. Det är ett privilegium att få ta del av.”Björn Werner, Expressen”Rolig och bitterljuv… bästa sällskapet i sommarköket”Helena Lindblad, Dagens Nyheter”Här finns inga förhärligande foton, istället snygga illustrationer av Katy Kimbell. Det känns som att kliva in i författarnas egna kök, slå sig ned på en pinnstol, få ett vinglas i hand och lyssna på deras berättelser medan ångan stiger från den italienska grytan. Mysigt, hemtrevligt och personligt, med plats för ett och annat asgarv.”Anna Thulin, Sydsvenskan”En bok att läsa från pärm till pärm”Joanna Drevinger, Svenska Dagbladet”Fulländad bok”Linda Skugge, Aftonbladet´”Alldeles underbar”Qia Rindevall, Journalisten

Läs mer

Produktinfo

Bäst pris just nu!

Studie i mänskligt beteende

Lena Andersson 299 kr 229 kr

Döda kvinnor förlåter inte

Katarina Wennstam 289 kr 259 kr

Lasse Åberg : Samlade fragment ur ett spretigt liv

Lasse Åberg 429 kr 399 kr

Estrid Ericson − en biografi

Hedvig Hedqvist 359 kr 329 kr

Galenskaparna och After Shave : ogräset i den svenska underhållningsrabatten

Kalle Lind,Henrik Jutbring 319 kr 289 kr

Fjollornas fest

Jonas Gardell 299 kr 269 kr

Bestseller

Pascal Engman 289 kr 259 kr

Sten i siden

Mikael Niemi 279 kr 249 kr

Systrarna

Jonas Hassen Khemiri 299 kr 269 kr

Skörgossen

Ida Andersen 299 kr 269 kr

Skulden man bär

Michael Hjorth,Hans Rosenfeldt 299 kr 269 kr

Mord mellan raderna

Donna Leon 279 kr 249 kr

De som färdas om natten

Armando Lucas Correa 269 kr 239 kr

Den hemliga stranden i Cornwall

Liz Fenwick 279 kr 249 kr

En nation i schack

Johan Høst 299 kr 269 kr

Krigets döttrar

Dinah Jefferies 279 kr 249 kr

Din Margot

Meri Valkama 279 kr 199 kr

Flora Leas hemliga bok

Patti Callahan Henry 279 kr 249 kr

Öns hemlighet

Guillaume Musso 269 kr 239 kr

Mer fair isle-stickning

Carina Olsson 349 kr 319 kr

Flyktlina Sverige : Nazisternas väg undan rättvisan

Simon Olsson,Lars Törner Larsson 349 kr 319 kr

Den övergivna trädgården

Kelly Bowen 279 kr 249 kr

Rotfast

Malin Sanglert 279 kr 249 kr

Syrenlunden

Tracy Rees 239 kr 199 kr

I cirkelns mitt

Arne Dahl 279 kr 189 kr

Vilseledaren

Viveca Sten 269 kr 189 kr

Glasmannen

Anders de la Motte 269 kr 189 kr

Ristmärken

Johan Theorin 269 kr 189 kr

Paket Theorin & De la Motte

538 kr 358 kr

Du kanske också gillar

Airfryer-kokboken : snabbt, hälsosamt och läckert

Jenny Tschiesche 299 kr 299 kr

David Batras inte så tråkiga indiska mat

David Batra 129 kr 129 kr

Wok, ris, nudlar

Jennie Walldén 259 kr 259 kr

Stora diabeteskokboken : Recept och råd för stabilt blodsocker

Birgitta Höglund,Lars-Erik Litsfeldt 329 kr 329 kr

Pajer : till vardag, fest & kafferep

Kristina Eriksson 186 kr 186 kr

Till bords med Sofi Fahrman

Sofi Fahrman 349 kr 349 kr

Zeinas kitchen : recept från Mellanöstern

Zeina Mourtada 99 kr 99 kr