Rullrån och tankebrus : en bakbok för livet och döden


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Bakboken för dig som är lycklig, ledsen, arg, avundsjuk och allt däremellan. För vi äter när vi firar, vi äter när vi sörjer och vi äter när vi har tråkigt. Och våra starkaste minnen är ofta kopplade till något ätbart. Det här är lika mycket en bok om hur det är att vara människa som det är en receptsamling. Boken innehåller över 60 recept på allt från tårtor, bullar och småkakor till kola, saft och praliner. My Feldt, den poetiska, ekologiska och passionerade konditorn från Halmstad ger oss en bak-, smak- och läsupplevelse utöver det vanliga.

Produktinfo

My Feldt

My Feldt är den klarast lysande stjärnan inom den svenska bakvärlden och människor vallfärdar till Feldts bageri i Halmstad. År 2017 tilldelades hon det prestigefyllda Svenska gastronomipriset med motiveringen "Årets vinnare är både relevant, modig och en sjuhelsikes bak- och matlagare". Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga var hennes debutbok.

Bakboken för dig som är lycklig, ledsen, arg, avundsjuk och allt däremellan. För vi äter när vi firar, vi äter när vi sörjer och vi äter när vi har tråkigt. Och våra starkaste minnen är ofta kopplade till något ätbart. Det här är lika mycket en bok om hur det är att vara människa som det är en receptsamling. Boken innehåller över 60 recept på allt från tårtor, bullar och småkakor till kola, saft och praliner. My Feldt, den poetiska, ekologiska och passionerade konditorn från Halmstad ger oss en bak-, smak- och läsupplevelse utöver det vanliga.

Produktinfo
Om My Feldt