Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan
Vinnare av Gourmand Awards 2020 i kategorin Fermentation!

Succéböckerna Fermentera och Fermentera 2.0 banade väg för fermenteringsvågen i Sverige. I Stora boken om fermentering samlar vi de bästa recepten ur Jenny Neikells två tidigare böcker, och får även en ny uppdaterad faktadel och helt nya recept.Fermentering är matlagning med hjälp av goda mikroorganismer. Jäst, mögel och bakterier förändrar doft och textur i maten och bildar spännande smaker, som syra och umami. Dessutom kan fermenterad mat ha positiva effekter på vår hälsa.I den här boken får du bekanta dig med allt från kimchi, koji och kombucha till tempeh, kefir och surdeg. I bokens gedigna faktadel beskrivs fermenteringstekniker och mikrobiologiska processer på ett fängslande och lättfattligt vis.Med de detaljerade recepten som inte bara förklarar hur, utan varför, är det enkelt att lyckas med fermentering hemma och det behövs ingen dyr specialutrustning. Med några burkar, sildukar och en spis kommer man långt. Välkommen in i en fascinerande värld av goda smaker!

Produktinfo
Vinnare av Gourmand Awards 2020 i kategorin Fermentation!

Succéböckerna Fermentera och Fermentera 2.0 banade väg för fermenteringsvågen i Sverige. I Stora boken om fermentering samlar vi de bästa recepten ur Jenny Neikells två tidigare böcker, och får även en ny uppdaterad faktadel och helt nya recept.Fermentering är matlagning med hjälp av goda mikroorganismer. Jäst, mögel och bakterier förändrar doft och textur i maten och bildar spännande smaker, som syra och umami. Dessutom kan fermenterad mat ha positiva effekter på vår hälsa.I den här boken får du bekanta dig med allt från kimchi, koji och kombucha till tempeh, kefir och surdeg. I bokens gedigna faktadel beskrivs fermenteringstekniker och mikrobiologiska processer på ett fängslande och lättfattligt vis.Med de detaljerade recepten som inte bara förklarar hur, utan varför, är det enkelt att lyckas med fermentering hemma och det behövs ingen dyr specialutrustning. Med några burkar, sildukar och en spis kommer man långt. Välkommen in i en fascinerande värld av goda smaker!

Produktinfo

BÄST PRIS JUST NU

Jag blundar och ber

Alex Ahndoril 269 kr 199 kr

Treblinka Comedy Club

Åke Edwardson 269 kr 199 kr

Rent hus

Alia Trabucco Zerán 269 kr 199 kr

Nomaden

Pascal Engman,Johannes Selåker 269 kr 229 kr

Nattens skola

Karl Ove Knausgård 319 kr 249 kr

Strålarna

Jenny Holmqvist 269 kr 199 kr

Rummet i jorden

John Ajvide Lindqvist 279 kr 249 kr

Änkan

Helene Flood 299 kr 269 kr

Bara glädje hjärtat rymmer

Moa Eriksson Sandberg 319 kr 289 kr

Drömmar av brons

Camilla Läckberg 269 kr 199 kr

Käraste Lena

Ninni Schulman 269 kr 199 kr

Lång väg hem : Mina 25 år i sekten

Mariette Lindstein 289 kr 259 kr

Tyra

Johanne Hildebrandt 249 kr 219 kr

Första blodet

Amélie Nothomb 229 kr 199 kr

Klubben

Christian Unge 279 kr 249 kr

Tårtor och tavlor

Camilla Dahlson 279 kr 249 kr

Tigerkakshjärta

Lina Nordquist 269 kr 199 kr

Förtjänst och skicklighet

Monica Nebelius Lüning 279 kr 199 kr

Det skyddande regnet

Jojo Moyes 279 kr 249 kr

Antikjägarens mordguide

C. L. Miller 299 kr 269 kr

Mrs Winterbottom tar ett sabbatsår

Joanna Nell 269 kr 239 kr

Det gömda palatset

Dinah Jefferies 299 kr 269 kr

Inget av det här är sant

Lisa Jewell 279 kr 249 kr

De förbjudna böckernas bibliotekarie

Brianna Labuskes 259 kr 229 kr

Blödande hjärtan

Elly Griffiths 289 kr 259 kr

Fråga efter Jane

Heather Marshall 279 kr 249 kr

Se dig död

Peter James 259 kr 229 kr

DC3:an : att bärga historien

Carl Douglas,Björn Hagberg,Martin Widman 389 kr 359 kr

Den empatiska hunden

Olof Rydén 319 kr 289 kr

Motiv

Malin Persson Giolito 269 kr 199 kr

Paket: Schulman & Nordquist

538 kr 358 kr

Du kanske också gillar

Middag i en gryta

Tareq Taylor 339 kr 339 kr

5 ingredienser : snabb och enkel mat

Jamie Oliver 269 kr 269 kr

Grönsaker A-Ö : recept och bruksanvisning

Paul Svensson 379 kr 379 kr