Tinas helg : gamla godingar och nya favoriter


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

God och avslappnad mathelg!

Alla älskar väl känslan av att komma hem en fredagskväll och veta att en lång, god mathelg ligger framför en. Men för att riktigt kunna njuta av helgmyset, så krävs det viss planering. I Tinas helg hittar du recept och inspiration för helgens alla mattillfällen smart uppdelade på fredag, lördag och söndag.

På fredagen ska maten snabbt stå på bordet. Kanske varma mackor på surdegsbröd, bakad potatis med tillbehör, en god bit kött med bara en sallad till.

På lördagen har man gäster och maten får ta tid. Vi lyxar till det med både förrätt och efterrätter som imponerar. På söndagen dukar vi upp en stor läcker brunch som räcker hela dagen! Massor av smarta matlagningsknep, och många av rätterna är gamla godingar som smakar ännu lite bättre i Tinas tappning.

Laga och ät gott hela helgen, snabbt och enkelt!

Produktinfo

Tina Nordström

Tina Nordström arbetar med att inspirera och stötta matlagare på daglig basis med sina kokböcker, tv-program och i sociala medier. Hon har varit med i TV-program som Tina i fjällen, Hela Sverige bakar och som jurymedlem i Sveriges yngsta mästerkock. Tillsammans med kollegan Benny Cederberg jobbar Tina med allt från himmel och jord – vin, koppar, fat och filtar, ja, listan kan göras lång. Tina är också djupt engagerad i sina hjärtefrågor som ambassadör för Barncancerfonden och Operation Smile.

God och avslappnad mathelg!

Alla älskar väl känslan av att komma hem en fredagskväll och veta att en lång, god mathelg ligger framför en. Men för att riktigt kunna njuta av helgmyset, så krävs det viss planering. I Tinas helg hittar du recept och inspiration för helgens alla mattillfällen smart uppdelade på fredag, lördag och söndag.

På fredagen ska maten snabbt stå på bordet. Kanske varma mackor på surdegsbröd, bakad potatis med tillbehör, en god bit kött med bara en sallad till.

På lördagen har man gäster och maten får ta tid. Vi lyxar till det med både förrätt och efterrätter som imponerar. På söndagen dukar vi upp en stor läcker brunch som räcker hela dagen! Massor av smarta matlagningsknep, och många av rätterna är gamla godingar som smakar ännu lite bättre i Tinas tappning.

Laga och ät gott hela helgen, snabbt och enkelt!

Produktinfo
Om Tina Nordström