Vilda drinkar
Kartonnage
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Utsedd till Bästa drinkbok av Måltidsakademien!
Sockerlag på vresros, sirap av granskott, garnityr av kanderade nyponrosblad. Redan på medeltiden använde man växter och örter i matlagning. Så som vi använder oss av naturens smaker när vi lagar mat eller i medicinskt syfte, kan vi göra när vi blandar drinkar.
I Vilda drinkar får du lära dig hur du med naturen som skafferi kan skapa både välgörande, förföriskt vackra och utsökt goda drinkar.
Du får också grundläggande kunskaper i växtlära och om allemansrätten vilka växter du får plocka fritt i naturen, vilka som är ätbara, hur du kan ta tillvara på alla delar av en växt och vilka unika egenskaper de har.
Njut av en rökig Old Fashioned med inslag av tallkottar som påminner dig om en varm brasa i ett snötäckt Åre, sippa på en lavendeldoftande Margarita och dröm dig bort till fälten i Provence, eller blunda och hör vågornas brus när du tar en klunk av en tångdrink.
Utsedd till Bästa drinkbok av Måltidsakademien!
Sockerlag på vresros, sirap av granskott, garnityr av kanderade nyponrosblad. Redan på medeltiden använde man växter och örter i matlagning. Så som vi använder oss av naturens smaker när vi lagar mat eller i medicinskt syfte, kan vi göra när vi blandar drinkar.
I Vilda drinkar får du lära dig hur du med naturen som skafferi kan skapa både välgörande, förföriskt vackra och utsökt goda drinkar.
Du får också grundläggande kunskaper i växtlära och om allemansrätten vilka växter du får plocka fritt i naturen, vilka som är ätbara, hur du kan ta tillvara på alla delar av en växt och vilka unika egenskaper de har.
Njut av en rökig Old Fashioned med inslag av tallkottar som påminner dig om en varm brasa i ett snötäckt Åre, sippa på en lavendeldoftande Margarita och dröm dig bort till fälten i Provence, eller blunda och hör vågornas brus när du tar en klunk av en tångdrink.