Ägg : Recept & Teknik, Tove Nilsson
  • 3 350 ägg gick åt när Tove lagade sig igenom rätterna i boken!
  • Antal sidor 192 (Inbunden)
  • Art.nr 36665 (Inbunden)
  • Förlag Natur & Kultur, 2018
  • Genre Mat och dryck
  • ISBN 9789127155275
  • Utg.år 2018
Ägg : Recept & Teknik, Tove Nilsson

Ägg : Recept & Teknik

249 kr
  • 3 350 ägg gick åt när Tove lagade sig igenom rätterna i boken!

Äggande och gott!

Ägg spelar en viktig roll i många goda rätter som shakshuka, huevos rancheros, solöga, tortilla och Scotch egg.

Lär du dig rätt teknik för att lyckas med allt från perfekt kokt ägg med krämig gula och pocherat ägg, till 63-gradigt ägg och japansk omelett.

Tove Nilsson är kock och matskribent och medverkar i TV4:s Nyhetsmorgon och i radio. 

Läs mer
  • Antal sidor 192 (Inbunden)
  • Art.nr 36665 (Inbunden)
  • Förlag Natur & Kultur, 2018
  • Genre Mat och dryck
  • ISBN 9789127155275
  • Utg.år 2018

Passa-på-priser

MISSA INTE DINA PREMIEPRISER