Allt om att röka kött, Will Fleischman
  • Antal sidor 191 (Häftad)
  • Art.nr 17962 (Häftad)
  • Förlag Tukan Förlag, 2017
  • Genre Mat och dryck
  • ISBN 9789176178133
  • Originaltitel Smoking Meat
  • Utg.år 2017
  • Översättare Sandra Medin
Allt om att röka kött, Will Fleischman Fler bilder

Allt om att röka kött

159 kr

Sommarens mattrend

Oavsett om du använder en rök eller en grill så får du här en komplett handbok till hur du lyckas med rökning av kött av olika slag. Efter genomgångar av tekniker följer sex kapitel med recept. Varje kapitel handlar om olika typer av kött (nöt, fläsk, fågel, lamm, vilt samt fisk och skaldjur) och inleds med en genomgång med specifika tips och olika slags styckningar.

Läs mer
  • Antal sidor 191 (Häftad)
  • Art.nr 17962 (Häftad)
  • Förlag Tukan Förlag, 2017
  • Genre Mat och dryck
  • ISBN 9789176178133
  • Originaltitel Smoking Meat
  • Utg.år 2017
  • Översättare Sandra Medin

Passa-på-priser

MISSA INTE DINA PREMIEPRISER