Bröd, bröd, bröd : recept, råd och genvägar, Martin Johansson
  • Inget sprider samma väldoft som nygräddat bröd!
  • Tips: prova Martins syndigt goda efterrättspizzor!
  • Antal sidor 254 (Inbunden)
  • Art.nr 94722 (Inbunden)
  • Förlag Bonnier Fakta, 2014
  • Genre Mat och dryck
  • ISBN 9789174243802
  • Utg.år 2014
Bröd, bröd, bröd : recept, råd och genvägar, Martin Johansson Fler bilder

Bröd, bröd, bröd : recept, råd och genvägar

279 kr
  • Inget sprider samma väldoft som nygräddat bröd!
  • Tips: prova Martins syndigt goda efterrättspizzor!

”Alla kan baka” är Martins devis!

Den glade bagaren Martin Johansson är sällsynt bra på att förklara hur du ska göra för att lyckas med bakning. Här ger han dig alla recept, råd och genvägar du behöver för att baka makalöst gott bröd i din hemmaugn. Recepten är tydliga, enkla och smart skrivna så att alla kan förstå, även om man inte bakat mycket mer än lussebullar tidigare. Att baka sitt eget bröd är en stor och växande hobby som inte minst många män upptäckt. Bokens omkring hundra recept är varierade - alltifrån scones, rostbröd och gotlandslimpa, knäckebröd, vörtlimpa, baguetter till den optimala pizzadegen och de bästa sötebröden. Många av matbröden är helt knådfria och långjästa. Och varje recept visar hur man ska göra om man bakar för hand eller med degblandare.

Läs mer

Taggar

  • Antal sidor 254 (Inbunden)
  • Art.nr 94722 (Inbunden)
  • Förlag Bonnier Fakta, 2014
  • Genre Mat och dryck
  • ISBN 9789174243802
  • Utg.år 2014

Passa-på-priser

MISSA INTE DINA PREMIEPRISER