Omslagsbild för Osynligt sjuk av Karin Alvtegen,
Spara {{selectedProduct.Discount}}%
Fler bilder

Osynligt sjuk

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 
Mjukband 229 kr

Karin Alvtegen berättar öppet om sin obotliga sjukdom

2013 blir Karin Alvtegen sjukskriven. Läkarna tror att hon har ångest. Karin vet att hon inte har det. Det är något annat. Hennes läkarbesök genomsyras av misstänkliggörande och omgivningen ifrågasätter henne. Det ska ta fyra år innan hon får diagnosen ME, en obotlig neurologisk sjukdom. Kunskapen om ME är låg, även hos läkarkåren. Hade läkarna ställt diagnos tidigare tror Karin Alvtegen inte att hon hade behövt sitta i rullstol idag. 

Från att ha varit en av Sveriges mest framgångsrika författare kan hon bara sitta en liten stund vid datorn. Om det är en bra dag. Annars orkar hon inte sitta där alls. Alla vardagssysslor sköter hennes man.

Karin Alvtegen beskriver hur det är att leva i ”skuggan av det verkliga livet”, sorgen, men också hur hon funnit nya ljuspunkter. Generöst och med värme berättar hon om sina nya vänner på nätet och hur nära relationer har förstärkts.

Karin Alvtegen

Läsarfavoriten Karin Alvtegen

Karin Alvtegen föddes 1965 i Huskvarna. Hon är en av Skandinaviens mest lästa och uppskattade författare, känd för sina pregnanta personporträtt och psykologiska thrillers. Hon debuterade 1998 med Skuld, som följdes upp av omåttligt populära Saknad, Svek, Skam och Skugga. Hon har även belönats med en lång rad fina priser som Glasnyckeln för bästa skandinaviska kriminalroman och nominerats till prestigefyllda kriminallitterära priser, The CWA International Dagger och The Edgar Allan Poe Awards.

En viktig bok för alla!

”Alvtegens bok är både drabbande och viktig. Ärligt berättar hon om att se på sitt liv med nya ögon och hitta glädjen på andra sätt än förut. Något vi alla kan lära oss av. ”

Dina premier

Falska vänner/Jane Harper

159 kr 49 kr

Till minne av en villkorslös kärlek

Jonas Gardell 159 kr 39 kr

Tapas-set med fat

349 kr 89 kr