Omslagsbild för En alldeles särskild dag av Marita Conlon-McKenna
Spara {{selectedProduct.Discount}}%
Fler bilder

En alldeles särskild dag

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Gillar du författaren Maeve Binchy? Då kommer du älska den här boken!

Kate blickar ut över sin trädgård som just nu är ett hav av påskliljor. Hon älskar deras gula färg som signalerar nystart och att det börjar bli vår i luften. Men påskliljorna får henne också att minnas dagen då allt förändrades, dagen då hon var tvungen att lämna bort sitt barn …

Kate och Paddy Cassidy ska fira silverbröllop. Paddy att de gör något alldeles speciellt, men Kate våndas över en väl dold hemlighet som nu kommer att röjas. I sin ungdom gjorde hon ett misstag, och sedan dess har hon dagligen brottats med känslan: var det rätt beslut att lämna bort sin egen dotter?

Erin Harris har förstått sedan länge att hon inte är som de andra i sin familj. Sakta men säkert har hon pusslat ihop bitar av information och nu har hon bestämt sig för att ta reda på mer som sitt ursprung och vem hon egentligen är.

Nina Harris har alltid ägnat sig helhjärtat åt familjen och äktenskapet. Därför gör det särskilt ont när hennes dotter beslutat sig för att söka upp en kvinna som ingen av dem känner men vars skugga alltid vilat över familjen.

Det förflutna kommer man inte undan och därför måste Kate, Erin och Nina försonas med det som hände för många år sedan. Är de beredda att ge kärleken och lyckan en andra chans?