Omslagsbild för Jag for ner till bror av Karin Smirnoff
Spara {{selectedProduct.Discount}}%
Fler bilder

Jag for ner till bror

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 
Inbunden 239 kr
"... en ovanligt säker debut ... den har sin egen logik och sin egen bistra, råbarkade skönhet.” Borås Tidning ”Smirnoff sällar sig med största naturlighet till en Sara Lidman, Torgny Lindgren och NikanorTeratologen, men med en helt igenom egen ton och djupsvart humor.” Sydsvenska Dagbladet ”Hon är en sällsynt berättarbegåvning med både bredd och skärpa.” Aftonbladet "Språket är kraftfullt och måleriskt, som anstår en roman från det litterära Västerbotten." DN

Augustprisnominerad 2018!

I Smalånger är det mesta som vanligt. Maria har hittats död. Hennes bror håller på att supa ihjäl sig. Harmynte John har ögon som svarta hål i rymden och äldreomsorgen får en ny medarbetare, Janakippo, som stack sin far med en högaffel. Jag for ner till bror är en svart, rå, våldsam och from berättelse. Det är kärleksfullt, passionerat, varmt och tryggt. Svårast av allt är förlåtelsen.

Karin Smirnoff

Rosad debut!

Född 1964 i Umeå. Uppvuxen runt Stockholm. Bor i Piteå. Arbetade som journalist i många år, tröttnade och köpte en träfabrik. Gick sedan Lunds universitets författarskola. Debuten Jag for ner till bror blev Augustnominerad.

Dina premier

Falska vänner/Jane Harper

159 kr 49 kr

Till minne av en villkorslös kärlek

Jonas Gardell 119 kr 39 kr

Tapas-set med fat

349 kr 89 kr

Fler böcker av samma författare

Vi for upp med mor

Karin Smirnoff 219 kr 219 kr