Modern självhushållning


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan
"Vacker och handfast bok" Gård & Torp
"Främst ett uppslagsverk, men går också att läsa från pärm till pärm för den som vill lära sig om vad som kan ingå i en självhushållande livsstil. ... Det går att plocka med sig tips och inspiration, oavsett om man har en hel gård att jobba med eller en liten etta i stan." Dagensbok, blogg

Odla snittblommor och plocka en anka!

Det här är en självhushållningsbok för 2020-talet. Alva Herdevall och Anders Rydell förenar traditionella metoder med moderna idéer för att visa att en högre grad av självhushållning är möjlig för alla.
Här får du lära dig biskötselns hemligheter, hur du odlar egna snittblommor och hur du plockar en anka. Hur du gör gin och tonic från grunden, kärnar och syrar smör och rör ihop skovax. Du kan också förvandla mördarsniglar till foie gras och rabarberstjälkar till läskande sommarvin. Och varför inte tillverka hudkräm, kläcka kycklingar och göra din egen filbunke?
I hemmet utanför Uppsala driver Alva Herdevall och Anders Rydell ett självhushåll i liten skala med blomsterodling, köksträdgård, höns, ankor och bin.

Produktinfo

Anders Rydell

Anders Rydell är författare, journalist och chefredaktör för tidskriften Författaren. Tidigare har Anders bland annat skrivit Boktjuvarna och Plundrarna, böcker som givits ut i över 30 länder. Tillsammans driver Alva Herdevall och Anders Rydell Krusenbergsodlarna som säljer hemodlade blommor, honung och grönsaker.

Alva Herdevall

Alva Herdevall är urban designer och jobbar till vardags som projektledare på Uppsala kommun. Tillsammans med Anders Rydell driver Alva Herdevall Krusenbergsodlarna som säljer hemodlade blommor, honung och grönsaker.

"Vacker och handfast bok" Gård & Torp
"Främst ett uppslagsverk, men går också att läsa från pärm till pärm för den som vill lära sig om vad som kan ingå i en självhushållande livsstil. ... Det går att plocka med sig tips och inspiration, oavsett om man har en hel gård att jobba med eller en liten etta i stan." Dagensbok, blogg

Odla snittblommor och plocka en anka!

Det här är en självhushållningsbok för 2020-talet. Alva Herdevall och Anders Rydell förenar traditionella metoder med moderna idéer för att visa att en högre grad av självhushållning är möjlig för alla.
Här får du lära dig biskötselns hemligheter, hur du odlar egna snittblommor och hur du plockar en anka. Hur du gör gin och tonic från grunden, kärnar och syrar smör och rör ihop skovax. Du kan också förvandla mördarsniglar till foie gras och rabarberstjälkar till läskande sommarvin. Och varför inte tillverka hudkräm, kläcka kycklingar och göra din egen filbunke?
I hemmet utanför Uppsala driver Alva Herdevall och Anders Rydell ett självhushåll i liten skala med blomsterodling, köksträdgård, höns, ankor och bin.

Produktinfo
Om Anders Rydell
Om Alva Herdevall