Omslagsbild för Sommaren med Ava av Anna Lönnqvist
Spara {{selectedProduct.Discount}}%
Fler bilder

Sommaren med Ava

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 
Mjukband 179 kr

Den heta sommaren i Sunnanby bjuder på kärlek, sorg och byskvaller!

Sommaren med Ava är en varm och romantisk berättelse om passion, kärlek, ensamhet och sorg. När Ava motvilligt återvänder till sin barndoms Sunnanby blir det upptakten till en oförglömlig sommar …
Det sista Ava vill när hon kommer hem efter en tid utomlands är att åka upp till lilla Sunnanby, i de djupaste skogarna i norr. Den pittoreska byn där hon tillbringade sina barndomssomrar fläckas av minnen hon helst vill glömma. Men ödet vill annorlunda, och utan att hon själv riktigt förstår hur det går till så jobbar hon snart på det som förut var hennes mormors café. 

Axel är Sunnanbys mest attraktiva singel, men det enda i livet som betyder något för honom är dottern Ellen. Efter att ha blivit djupt sviken flera gånger har Axel ingen önskan om att inleda någon ny relation. 

Cornelia äger numera Café Sunnanby, men har inte satt sin fot där sedan en fruktansvärd händelse som hela Sunnanby fortfarande skvallrar om. När caféet hotas av nedläggning tvingas hon dock dit, och det blir upptakten till en sommar som varken hon, Ava eller Axel någonsin kommer att glömma.

Dina premier

Falska vänner/Jane Harper

159 kr 49 kr

Till minne av en villkorslös kärlek

Jonas Gardell 159 kr 39 kr

Tapas-set med fat

349 kr 89 kr