Logga in på manadensbok.se

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga här, slå en pling till vår kundservice på 08-696 85 50 så hjälper vi dig!

  1. Hur gör jag för att logga in på hemsidan?

   Logga in med din e-postadress och ditt lösenord.

   I det fall du inte har registrerat en e-postadress hos oss, loggar du in med ditt medlemsnummer och postnummer (OBS skriv det utan mellanslag, ex 12345). Du hittar ditt medlemsnummer på svarskortet som kommer med din tidning. I inloggat läge kommer vi att be dig att registrera din e-postadress och lösenord för att du framåt ska kunna hantera ditt konto hos oss och kunna handla på hemsidan.

   Kvarstår problemen med att logga in? Kontakta då kundservice, via e-post eller på telefon 08-696 85 50. 

  2. Jag har glömt mitt lösenord, hur gör jag då?

   Om du registrerat din e-postadress hos oss så kan du återställa ditt lösenord genom att klicka på Glömt lösenord i inloggningsrutan. Vi skickar då ett nytt lösenord till dig via e-post.

   Om du inte registrerat en e-postadress kan du logga in med ditt medlemsnr och ditt postnr.

   Behöver du hjälp kontakta vår Kundservice på kundservice@manadensbok.se eller på telefon 08-696 85 50. Kundservice har öppet mån-fre 08-18.

  3. Jag har ändrat e-postadress, hur får jag reda på mina inloggningsuppgifter?

   Din e-postadress som du har registrerat är också ditt användarnamn. Logga in med den och gå till Mina sidor där du kan uppdatera till din nya e-postadress.

   Har du även glömt bort ditt lösenord? Efter att du har uppdaterat ditt nya lösenord kan du nu använda tjänsten Glömt lösenord.

   Behöver du kontakta Kundservice kan du göra det här eller på telefon 08-696 85 50. Kundservice har öppet mån-fre 08-18.

  4. Jag fyller i mina uppgifter men jag lyckas ändå inte logga in?

   Om du loggar in med din e-postadress (användarnamn):
   Dubbelkolla att du har skrivit din e-postadress och ditt lösenord korrekt. Om det fortfarande inte fungerar, klicka på Glömt lösenord i inloggningsrutan så skickas ett mejl till dig med vidare instruktioner för att skapa ett nytt lösenord.

   Tips! Om du fått ett nyhetsbrev från oss, kan du även klicka på valfri länk i nyhetsbrevet som tar dig till bonniersbokklubb.se. Du loggas då in automatiskt och kan under Mina Sidor dubbelkolla dina uppgifter. 

   Om du loggar in med medlemsnummer och postnummer:
   Om du inte har en e-postadress (användarnamn) registerat än och försöker logga in med ditt medlemsnummer.

   Kontrollera att ditt medlemsnummer består av 9 siffror, t.ex. 123456789, och att ditt lösenord är ditt postnummer, skrivet utan mellanslag, t.ex 12345. 

   Behöver du hjälp? Kontakta Kundservice på kundservice@manadensbok.se eller på telefon 08-696 85 50. Kundservice har öppet mån-fre 08-18.