Advent

Julklappen som får dig att må bra med frågan: Varför mår vi så dåligt när vi har det så bra?

Redaktionen

Anders Hansen, överläkare i psykologi och civilekonom är idag ett namn nästan alla svenskar har hört talas om. Men det är inte hans examen som gjort honom känd utan det är hans författarskap.

contentsida_hansen.jpg

Anders har skrivit mer än två tusen journalistiska artiklar om läkemedel och medicinsk forskning och läkemedel, han är minst sagt kunnig i ämnet. Hans bok Hjärnstark gav honom bland annat Mensapriset 2018 och Årets hälsopris 2019. Hans arbete för en bättre folkhälsa har blivit uppmärksammad i poddar och tv-program som Skavlan, Nobelstudion och Vetenskapens värld. Anders sommarprat i P1 2019 slog lyssnarrekord och han blev en folkkär personlighet för hela Svenska folket.
I Anders Hansens nya bok om hjärnan Depphjärna reder han ut varför vi mår så dåligt när vi har det så bra. Han förklarar att det inte finns något fel i att må psykiskt dåligt utan att det faktiskt är naturliga tillstånd att leva med ångest och depressioner, vi är inte gjorda för att alltid vara glada och lyckliga. Hansen ingjuter hopp om hur vi faktiskt kan må bra i dagens samhälle. Hur lyckas mad då? Jo vi behöver vi ta bättre hand om vår hjärna – och vår kropp – och kanske också sluta att ständigt jaga efter lyckan.

Vi vill ge dig möjligheten att genom ett par sidor ur Depphjärna få verktyg till att ta hand om dig, din kropp och din hjärna.

Depphjärnan : varför mår vi så dåligt när vi har det så bra?

Anders Hansen 269 kr 269 kr

Mer av Andedrs Hansen

Hjärnstark : Hur motion och träning stärker din hjärna

Anders Hansen 189 kr 189 kr Inbunden

Hjärnstark junior : smartare, gladare, starkare

Anders Hansen,Mats Wänblad 199 kr 199 kr