Asiatiska favoriter


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

65 läckra, enkla asiatiska recept!

I Asiatiska favoriter hittar du den godaste maten från Asien i en och samma bok. En grundkokbok med 65 smaksäkra recept som är enkla att följa från Kina, Japan, Korea, Vietnam och Thailand. Det handlar om rätter som Filip Poon minns från barndomen och sådant han lärt sig att älska och laga som vuxen. Allt från hot pot-gryta till teriyakispett, krispig pekinganka, tonkatsufläsk, gyoza, stekta nudlar och bibimpab.

Du får lära dig hur du får till de där autentiska smakerna och hittar harmonin med enkla medel men också baskunskaper kring råvaror, hur du viker dumplings, vad MSG är samt hur du kokar ris i en vanlig kastrull. Boken är indelad i fyra kapitel - vardag, streetfood, helg och smårätter - och rikligt illustrerad med både fotografier och teckningar.

Produktinfo

Filip Poon

Filip Poon tog tittarna med storm när han deltog i Sveriges mästerkock 2015. Idag är han en väletablerad profil på Youtube, TikTok och Instagram. En charmig kille som drivs av en lust till att lära ut hur man lagar god mat hemma - både snabbmat och finmiddag.

65 läckra, enkla asiatiska recept!

I Asiatiska favoriter hittar du den godaste maten från Asien i en och samma bok. En grundkokbok med 65 smaksäkra recept som är enkla att följa från Kina, Japan, Korea, Vietnam och Thailand. Det handlar om rätter som Filip Poon minns från barndomen och sådant han lärt sig att älska och laga som vuxen. Allt från hot pot-gryta till teriyakispett, krispig pekinganka, tonkatsufläsk, gyoza, stekta nudlar och bibimpab.

Du får lära dig hur du får till de där autentiska smakerna och hittar harmonin med enkla medel men också baskunskaper kring råvaror, hur du viker dumplings, vad MSG är samt hur du kokar ris i en vanlig kastrull. Boken är indelad i fyra kapitel - vardag, streetfood, helg och smårätter - och rikligt illustrerad med både fotografier och teckningar.

Produktinfo
Om Filip Poon

Av samma författare

Just nu

Simmarna

Julie Otsuka 249 kr 199 kr

En låda apelsiner

Lena Einhorn 289 kr 259 kr

I gryningen andas inget

Marianne Cedervall 269 kr 239 kr

Under stjärnorna i Paris

Karolina Schützer 269 kr 239 kr

Hitta Linnéa

Johanna Wistrand 279 kr 249 kr

Den store konstnären

Hanna Jedvik,Emmy Abrahamson 269 kr 239 kr

Lycka till

Malin Stehn 249 kr 219 kr

Nattrov

259 kr 229 kr

Den andre

329 kr 299 kr

Systrarna vid fyren

Gill Thompson 279 kr 249 kr

Hotellet

Sarah Pearse 279 kr 249 kr

Alla förlorade platser

John Boyne 299 kr 269 kr

Flickan som var jag

Hannah Beckerman 259 kr 229 kr

Alla hjärtans dag

Beth O'Leary 259 kr 229 kr

Älven

Rosa Liksom 269 kr 239 kr

Flickan från Brooklyn

Guillaume Musso 269 kr 239 kr

Flod av döda själar

Liz Moore 309 kr 279 kr

Afghanerna

Åsne Seierstad 349 kr 319 kr

Lämna inga spår

Harlan Coben 239 kr 199 kr

Djävulspakten

Max Seeck 269 kr 199 kr

Lektioner

Ian McEwan 249 kr 189 kr

Som vi lekte

Ninni Schulman 269 kr 189 kr

Straff

Ann-Helén Laestadius 269 kr 189 kr

Där döden väntar

Karin Fossum 269 kr 189 kr

Paket Laestadius & Fossum

538 kr 358 kr