Äta ute : laga mat utomhus året om


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Det är något särskilt med att laga och äta mat ute

Det är som om smakerna blir tydligare och upplevelsen mer tacksam när vi lagar och äter mat utomhus. Kanske finns det något äventyrligt och ursprungligt som påverkar oss?
Den här kokboken vill ta vårt uteätande till nästa nivå och visa hur enkelt vi – oavsett hur och var vi bor – kan fixa vårt käk under bar himmel, eller under parasoll eller presenning för all del. Till vardag och fest, mitt på dagen och sent om aftonen, och året runt.
Jens Linder går igenom olika tillagningsmetoder och ger sina allra bästa tips, och har delat upp bokens recept i vad som bäst förbereds inne och vad som lämpligen färdigställs ute. Från den enklaste snabbmaten till den festligaste fiestan.

Produktinfo

Jens Linder

Jens Linder är kock och journalist, bland annat i Dagens Nyheter. Han har skrivit ett flertal kokböcker som fått priser vid både Årets Svenska Måltidslitteratur och Gourmand World Cookbook Awards. År 2006 tilldelades han Tore Wretman-medaljen av Svenska Kockars Förening för "berömvärda insatser och engagemang för svensk matkultur".

Det är något särskilt med att laga och äta mat ute

Det är som om smakerna blir tydligare och upplevelsen mer tacksam när vi lagar och äter mat utomhus. Kanske finns det något äventyrligt och ursprungligt som påverkar oss?
Den här kokboken vill ta vårt uteätande till nästa nivå och visa hur enkelt vi – oavsett hur och var vi bor – kan fixa vårt käk under bar himmel, eller under parasoll eller presenning för all del. Till vardag och fest, mitt på dagen och sent om aftonen, och året runt.
Jens Linder går igenom olika tillagningsmetoder och ger sina allra bästa tips, och har delat upp bokens recept i vad som bäst förbereds inne och vad som lämpligen färdigställs ute. Från den enklaste snabbmaten till den festligaste fiestan.

Produktinfo
Om Jens Linder

Just nu

Gökungen

Camilla Läckberg 249 kr 179 kr

En lyckligare tid

Claire Lombardo 249 kr 189 kr

Kattjakten

Lars Lerin 269 kr 239 kr

Min skolfröken skall vara ett frimärke

Björn Ranelid 239 kr 199 kr

Syndabarn

Ulrika Rolfsdotter 249 kr 219 kr

Den häpnadsväckande historien om Georg von Ingenting

Rolf Börjlind,Cilla Börjlind 259 kr 229 kr

Orm och stege

Maria Ernestam 249 kr 219 kr

En egen lön

Maria Gustavsdotter 279 kr 239 kr

Trubbel i musteriet

Jenny Clevström 219 kr 189 kr

X

Pascal Engman 249 kr 219 kr

Diamantögat

Kate Quinn 249 kr 219 kr

Våra förlorade hjärtan

Celeste Ng 239 kr 199 kr

Pennys passion

Tessa Dare 209 kr 179 kr

Ett land av snö och aska

Petra Rautiainen 259 kr 229 kr

Kvinna sedd bakifrån

Jesper Wung-Sung 259 kr 229 kr

Inkräktarna

Louise Candlish 229 kr 199 kr

Silverviken

Jojo Moyes 249 kr 219 kr

Försvunnen

Guillaume Musso 239 kr 199 kr

Blindspår

Jonas Moström 259 kr 229 kr

Större trygghet aldrig fanns

Klas Östergren 269 kr 199 kr

Andromeda

Therese Bohman 259 kr 199 kr

Det andra arvet

Malin Sanglert 219 kr 179 kr

Bortbytaren

Anders de la Motte 249 kr 179 kr

Botgöraren

Viveca Sten 249 kr 179 kr

Paket De la Motte & Sten

498 kr 338 kr