Mat i sommartid


Mjukband

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Mathias Dahlgrens ljuvliga sommarkök!

I prisade kocken Mathias Dahlgrens nya kokbok är det fullt fokus på den ljusa tiden av året. Semesterfrukosten, brygglunchen, drinkarna med tilltugg, grillmiddagar och fester under ljumma sommarkvällar, midsommar- och kräftkalas, det hembakade, sommarens bär, skörde- och svampfester och odlandet.

Men boken spänner över en längre tid än bara sommaren - från dagen efter Valborg när brasan slocknat och knopparna brister på björken, till när kvällarna börjar mörkna igen och båten måste upp ur sjön. Det är den tiden då det börjar bli dags att tända i brasan, dra på sig raggsockorna och njuta av en kantarelltoast och ett glas rött. Men innan dess, se först till att njuta av allt det goda som sommarköket och ljuset bjuder på!

Produktinfo

Mathias Dahlgren

Mathias Dahlgren är Sveriges mest prisade kock. Han är bland annat den enda svensk som har tagit guld i kock-VM, Bocuse d'Or. I dag driver han restaurangerna Rutabaga och Matbaren på Grand Hôtel i Stockholm, rågbrödsbageriet Green Rabbit i Stockholm samt Overseas by Mathias Dahlgren på Maldiverna. Han har också skrivit ett flertal kokböcker.

Mathias Dahlgrens ljuvliga sommarkök!

I prisade kocken Mathias Dahlgrens nya kokbok är det fullt fokus på den ljusa tiden av året. Semesterfrukosten, brygglunchen, drinkarna med tilltugg, grillmiddagar och fester under ljumma sommarkvällar, midsommar- och kräftkalas, det hembakade, sommarens bär, skörde- och svampfester och odlandet.

Men boken spänner över en längre tid än bara sommaren - från dagen efter Valborg när brasan slocknat och knopparna brister på björken, till när kvällarna börjar mörkna igen och båten måste upp ur sjön. Det är den tiden då det börjar bli dags att tända i brasan, dra på sig raggsockorna och njuta av en kantarelltoast och ett glas rött. Men innan dess, se först till att njuta av allt det goda som sommarköket och ljuset bjuder på!

Produktinfo
Om Mathias Dahlgren

Just nu

Simmarna

Julie Otsuka 249 kr 199 kr

En låda apelsiner

Lena Einhorn 289 kr 259 kr

I gryningen andas inget

Marianne Cedervall 269 kr 239 kr

Under stjärnorna i Paris

Karolina Schützer 269 kr 239 kr

Hitta Linnéa

Johanna Wistrand 279 kr 249 kr

Den store konstnären

Hanna Jedvik,Emmy Abrahamson 269 kr 239 kr

Lycka till

Malin Stehn 249 kr 219 kr

Nattrov

259 kr 229 kr

Den andre

329 kr 299 kr

Systrarna vid fyren

Gill Thompson 279 kr 249 kr

Hotellet

Sarah Pearse 279 kr 249 kr

Alla förlorade platser

John Boyne 299 kr 269 kr

Flickan som var jag

Hannah Beckerman 259 kr 229 kr

Alla hjärtans dag

Beth O'Leary 259 kr 229 kr

Älven

Rosa Liksom 269 kr 239 kr

Flickan från Brooklyn

Guillaume Musso 269 kr 239 kr

Flod av döda själar

Liz Moore 309 kr 279 kr

Afghanerna

Åsne Seierstad 349 kr 319 kr

Lämna inga spår

Harlan Coben 239 kr 199 kr

Djävulspakten

Max Seeck 269 kr 199 kr

Lektioner

Ian McEwan 249 kr 189 kr

Som vi lekte

Ninni Schulman 269 kr 189 kr

Straff

Ann-Helén Laestadius 269 kr 189 kr

Där döden väntar

Karin Fossum 269 kr 189 kr

Paket Laestadius & Fossum

538 kr 358 kr