Smaker från Afrika


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Mer än 50 utsöka rätter från Afrika!

Smaker från Afrika är Khadijas Mohamuds andra kokbok, denna gång hämtar hon inspiration från stora delar av Afrika. Khadija Mohamud vill att fler ska upptäcka den fantastiska mat som kommer ifrån denna kontinents olika kök. I boken presenteras ett femtiotal smakrika recept, varav många kan vara svåra att hitta i kokböcker på svenska. Kända rätter som shakshuka, tagine och jollof rice samsas med mindre bekanta men lika välsmakande rätter som den gambianska kycklinggrytan med jordnötssmör domoda, den grönsaksgrytan shakalaka och zigni, den mustiga köttgrytan från Etiopien och Eritrea. Khadija Mohamud driver den omtyckta matbloggen och instagramkontot Khadijas kitchen där mat från hela världen ryms, särskilt rätter från Afrika.

Produktinfo

Khadija Mohamud

Khadija Mohamud driver bloggen och Instagramkontot Khadijas kitchen – med mat från hela världen och fokus på rätter från Afrika. Kärleken till mat uppstod tidigt i hemlandet Somalia. När inbördeskriget bröt ut 1990 tvingades familjen att fly. Nu bor Khadija i Stockholm och har pausat sin sjuksköterskeutbildning för att skriva kokböcker.

Mer än 50 utsöka rätter från Afrika!

Smaker från Afrika är Khadijas Mohamuds andra kokbok, denna gång hämtar hon inspiration från stora delar av Afrika. Khadija Mohamud vill att fler ska upptäcka den fantastiska mat som kommer ifrån denna kontinents olika kök. I boken presenteras ett femtiotal smakrika recept, varav många kan vara svåra att hitta i kokböcker på svenska. Kända rätter som shakshuka, tagine och jollof rice samsas med mindre bekanta men lika välsmakande rätter som den gambianska kycklinggrytan med jordnötssmör domoda, den grönsaksgrytan shakalaka och zigni, den mustiga köttgrytan från Etiopien och Eritrea. Khadija Mohamud driver den omtyckta matbloggen och instagramkontot Khadijas kitchen där mat från hela världen ryms, särskilt rätter från Afrika.

Produktinfo
Om Khadija Mohamud

Fler böcker av samma författare

Khadijas kök : recept från Östafrika

Khadija Mohamud 339 kr 339 kr

Just nu priser!

Djävulens bästa trick

Anders Roslund 299 kr 199 kr

Kurragömma

Søren Sveistrup 299 kr 199 kr

Öppet schakt

Titti Persson 259 kr 199 kr

Ett orimligt straff

Carin Hjulström 299 kr 199 kr

Rakel

Satu Rämö 279 kr 199 kr

Blekjorden

Ulrika Lagerlöf 289 kr 229 kr

Monas ögon

Thomas Schlesser 299 kr 239 kr

Filmmordet i Cornwall

Fiona Leitch 219 kr 189 kr

Upprepningen

Vigdis Hjorth 289 kr 239 kr

Bye, bye Österlen

Richard Hobert 299 kr 269 kr

Drömbilder

Maria Gustavsdotter 269 kr 239 kr

Befrielsen

Jens Liljestrand 299 kr 269 kr

Under himmelens skyar

Marianne Cedervall 269 kr 239 kr

Stulna drömmar

Lena Risberg 269 kr 239 kr

Mörkerfolk

Malin Hedin 299 kr 269 kr

En skärgårdssommar

Anna Winther 269 kr 239 kr

På nya vägar

Sheila O'Flanagan 249 kr 219 kr

Solsken över Semesterbokhandeln

Kiley Dunbar 299 kr 269 kr

Kungen och urmakaren

Arnaldur Indridason 319 kr 289 kr

Sommarminnen

Sarah Morgan 259 kr 229 kr

Döda flickors klänningar

Erin Kelly 299 kr 269 kr

Efter stormen

G. D. Wright 259 kr 199 kr

En enkel till Paris

Ruth Reichl 299 kr 269 kr

Tidvattnets hemlighet

Veronica Henry 289 kr 259 kr

Angélique

Guillaume Musso 269 kr 239 kr

Nu börjar vi läsa!

Flera Författare 219 kr 189 kr

Följ med till Pettson och Findus

Sven Nordqvist 339 kr 299 kr

Paket: Roslund & Sveistrup

598 kr 378 kr