Omslagsbild för Sweet home Dalarna av Karin Janson
Spara {{selectedProduct.Discount}}%
Fler bilder

Sweet home Dalarna

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 
Inbunden 219 kr
"En underhållande berättelse om ett par som inte direkt känns som gjorda för varandra. /... / Hade kunnat bli en riktigt bra film." Kulturkollo, blogg "En härlig feelgoodroman med mycket humor." Boktips från andra våningen "En charmig och hjärtevärmande bok som ger igenkänning." Villa Freja, blogg

Möt Madde Johansson - dalkulla och hovslagarlärling ...

Hovslagarlärlingen Madde Johansson trivs ganska bra med sitt trygga liv i den lilla byn i Dalarna där hon vuxit upp. Livet lunkar på med jobb och en och annan träff med exet Jonte, och på fredagskvällarna drar bästisen Klara med henne till krogen. Det räcker väl, eller ...?

Det kunde ha lortsatt att lunka på i samma hjulspår för Madde. Men när stockholmaren Niklas en varm sommardag oväntat blåser in i hennes liv förändras allt. Niklas får Madde att för första gången förälska sig, om än motvilligt.
När sommaren går mot sitt slut väcks en stor fråga: ska Madde våga följa med Niklas tillbaka till storstaden och lämna sitt älskade Dalarna? Hur vet man var man hör hemma? Och finns det något att lära sig av idolen Janis Joplins text Try just a little bit harder?

Sweet Home Dalarna är en humoristisk feelgoodroman med hög igenkänning av författaren till ljudbokssuccén Byvalla. Karin Janson presenterar här en ovanligt uppfriskande huvudhjältinna som är lika älskvärd som egen. Det här är sommarläsning som både roar och berör.