Baka glutenfritt : matbröd och söta favoriter


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})

Din guide till glutenfri bakning!

Gillar du att baka? Då är det här boken för dig! Här får du veta vad du ska tänka på när du ska baka glutenfritt, det behöver inte vara svårt eller tråkigt, följ recepten i boken så kommer du att lyckas och kunna njuta av smarriga nybakade favoriter! Här finns massor med fräscha och goda recept; Matmuffins med spenat och ädelost, chokladbiskvier med saltkola fyllning, ljuvlig butterkaka, tjusig prinsesstårta, focaccia, mustiga matbröd sagolika scones och mycket mer.

I flera av recepten finns dessutom alternativ till vanlig mjölk och vitt socker, utan att kompromissa med smaken. Du får tips på hur du lyckas bäst med den glutenfria bakningen och du kan bekanta sig med nya ingredienser som chiafrön, kokosolja och björksocker och lära dig om glutenfria mjölsorter och alternativ sötning.

Produktinfo

Susanne Hovenäs

Susanne Hovenäs är hälsojournalist och utbildad kost- och näringsrådgivare samt har bland annat varit redaktionschef på en av Sveriges största hälsotidningar HÄLSA. Hon har skrivit flera populära böcker inom mat och kost.

Din guide till glutenfri bakning!

Gillar du att baka? Då är det här boken för dig! Här får du veta vad du ska tänka på när du ska baka glutenfritt, det behöver inte vara svårt eller tråkigt, följ recepten i boken så kommer du att lyckas och kunna njuta av smarriga nybakade favoriter! Här finns massor med fräscha och goda recept; Matmuffins med spenat och ädelost, chokladbiskvier med saltkola fyllning, ljuvlig butterkaka, tjusig prinsesstårta, focaccia, mustiga matbröd sagolika scones och mycket mer.

I flera av recepten finns dessutom alternativ till vanlig mjölk och vitt socker, utan att kompromissa med smaken. Du får tips på hur du lyckas bäst med den glutenfria bakningen och du kan bekanta sig med nya ingredienser som chiafrön, kokosolja och björksocker och lära dig om glutenfria mjölsorter och alternativ sötning.

Produktinfo
Om Susanne Hovenäs

Fler böcker av samma författare

Smart mat för en frisk kropp och hjärna

Susanne Hovenäs, Veronica Hedberg 299 kr 299 kr

Just nu priser

Djävulens bästa trick

Anders Roslund 299 kr 199 kr

Kurragömma

Søren Sveistrup 299 kr 199 kr

Öppet schakt

Titti Persson 259 kr 199 kr

Ett orimligt straff

Carin Hjulström 299 kr 199 kr

Rakel

Satu Rämö 279 kr 199 kr

Blekjorden

Ulrika Lagerlöf 289 kr 229 kr

Monas ögon

Thomas Schlesser 299 kr 239 kr

Filmmordet i Cornwall

Fiona Leitch 219 kr 189 kr

Upprepningen

Vigdis Hjorth 289 kr 239 kr

Bye, bye Österlen

Richard Hobert 299 kr 269 kr

Drömbilder

Maria Gustavsdotter 269 kr 239 kr

Befrielsen

Jens Liljestrand 299 kr 269 kr

Under himmelens skyar

Marianne Cedervall 269 kr 239 kr

Stulna drömmar

Lena Risberg 269 kr 239 kr

Mörkerfolk

Malin Hedin 299 kr 269 kr

En skärgårdssommar

Anna Winther 269 kr 239 kr

På nya vägar

Sheila O'Flanagan 249 kr 219 kr

Solsken över Semesterbokhandeln

Kiley Dunbar 299 kr 269 kr

Kungen och urmakaren

Arnaldur Indridason 319 kr 289 kr

Sommarminnen

Sarah Morgan 259 kr 229 kr

Döda flickors klänningar

Erin Kelly 299 kr 269 kr

Efter stormen

G. D. Wright 259 kr 199 kr

En enkel till Paris

Ruth Reichl 299 kr 269 kr

Tidvattnets hemlighet

Veronica Henry 289 kr 259 kr

Angélique

Guillaume Musso 269 kr 239 kr

Nu börjar vi läsa!

Flera Författare 219 kr 189 kr

Följ med till Pettson och Findus

Sven Nordqvist 339 kr 299 kr

Paket: Roslund & Sveistrup

598 kr 378 kr