Omslagsbild för Morberg lagar vilt : jagat, fiskat, plockat av Per Morberg
  • Format Inbunden
  • Art.Nr 100958
  • Förlag Bonnier Fakta
  • Genre Kokböcker
  • ISBN 9789174246599
  • Utg.år 2018

Morberg lagar vilt : jagat, fiskat, plockat


Inbunden

419 kr 
(0)
Spara i önskelistan
(0)
Spara i önskelistan

Morberg – nu vildare än någonsin!

Per Morberg är skådespelaren och kocken som bjuder på matlagning utöver det vanliga. Det är passionerat, svettigt och okonstlat! Nu kommer han äntligen med sin nya vilda kokbok!

Viltkött, vildfångad fisk och vilda växter. Naturligt, nyttigt och så långt från matindustrin man kan komma. Per Morbergs frys och skafferi är fyllda av allt han jagat, fiskat och plockat i skogen. Här berättar han om hur han tillagar älg, hjort, ren, rådjur, vildsvin, hare, vildgås, vildand, rapphöna, fasan och ripa och när på året torsk, öring, gös, sik och abborre är som bäst och vilka gröna delikatesser han brukar hämta i naturen. Nu bjuder han på 100 nya recept på allt från pepprig rådjursrygg med rödvinssås till älgsouvlaki med grekisk bondsallad, plommonspäckat vildsvin, fasan med röd coleslaw, smörstekt gös med kantareller och mazarinkaka med skogens bär. Laga och njut!

Produktinfo

Morberg – nu vildare än någonsin!

Per Morberg är skådespelaren och kocken som bjuder på matlagning utöver det vanliga. Det är passionerat, svettigt och okonstlat! Nu kommer han äntligen med sin nya vilda kokbok!

Viltkött, vildfångad fisk och vilda växter. Naturligt, nyttigt och så långt från matindustrin man kan komma. Per Morbergs frys och skafferi är fyllda av allt han jagat, fiskat och plockat i skogen. Här berättar han om hur han tillagar älg, hjort, ren, rådjur, vildsvin, hare, vildgås, vildand, rapphöna, fasan och ripa och när på året torsk, öring, gös, sik och abborre är som bäst och vilka gröna delikatesser han brukar hämta i naturen. Nu bjuder han på 100 nya recept på allt från pepprig rådjursrygg med rödvinssås till älgsouvlaki med grekisk bondsallad, plommonspäckat vildsvin, fasan med röd coleslaw, smörstekt gös med kantareller och mazarinkaka med skogens bär. Laga och njut!

Produktinfo
  • Morberg lagar vilt : jagat, fiskat, plockat

Fler böcker av samma författare

Morberg Bakfickan

Per Morberg 419 kr 419 kr

Morberg lagar ute

Per Morberg 339 kr 339 kr

Bäst pris just nu

En dold skönhet

Lucinda Riley 299 kr 199 kr

Rovdrift

Elsa Swärd, Cornelia Swärd 299 kr 199 kr

Bröllopsgästerna

Alison Espach 289 kr 199 kr

Den femte dagen

Åsa Hellberg 299 kr 199 kr

Ljusspel

Daniel Kehlmann 299 kr 259 kr

Tjabo

Åsa Linderborg 329 kr 299 kr