Inbjudan – kom och prata böcker, läsning och klubben med oss!

Bästa klubbmedlem,

På Månadens Bok strävar vi ständigt efter att förbättra våra erbjudanden och vår service. Dina åsikter och tankar är viktiga för oss och därför skulle vi gärna vilja träffa dig och prata lite mer om det vi tycker allra mest om – böcker, böcker, böcker! 

Som en av Månadens Boks bästa medlemmar har du blivit inbjuden att komma till oss på Sveavägen 56 i Stockholm. Om du (och kanske även en vän) skulle vilja delta, fyller du bara i ditt intresse nedan.

Som tack för hjälpen får du med dig ett bokpaket hem!

Ta chansen att påverka och berätta vad du tycker är det bästa med Månadens Bok, vad som kan bli ännu bättre och kanske har du någon spännande idé? Eller så tycker du bara om att prata böcker och läsning!

Var: Bonnierförlagen, Sveavägen 56, Stockholm.

När: Framför allt dagtid (vissa kvällstider kan förekomma). Räkna med att vi pratar och fikar ca 1 timme.

Anmäl ditt intresse genom att fylla i formuläret nedan. Vi kommer att träffa medlemmar löpande varje månad och kallelse till träffarna sker via mejl eller telefon.

Skulle du beskriva dig som en läsande person?
Hur beställer du oftast från Månadens Bok?Skulle du kunna tänka dig att bjuda med en eller två vänner (som naturligtvis också får ett bokpaket). De får gärna vara medlemmar i Månadens Bok, men det är inget måste.


Vilken tid passar dig bäst?Om du inte kommer med denna gång, är det ok att vi kontaktar dig nästa gång vi bjuder in till samtal?