Tareq Taylors kyckling


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Chicken tonight!

I sin nya kokbok slår Tareq Taylor ett slag för kycklingen och allt den kan användas till. För kyckling är bra och näringsrik mat och kan kombineras med en lång rad kryddor och smaksättningar. Den kan grillas på spett, läggas i en mustig gryta eller wokas på asiatiskt vis, men också gratineras och friteras. Här hittar du de bästa recepten till fest, vardag eller som fast food. Klassiker som flygande Jakob, currykyckling, coq au vin, jerkkyckling och tom ka gai varvas med nya favoriter som kycklingtacos, chicken gumbo och pollo tonnato. Här finns smaker från kök över hela världen. Boken lär dig också hur du styckar kyckling, hur du kokar buljong på skrovet, hur du får det allra knaprigaste skinnet och vilka kryddor som passar perfekt till just kyckling. 

Produktinfo

Tareq Taylor

Tareq Taylor är en av Sveriges mest namnkunniga och framstående kockar. Känd bland annat från de uppskattade tv-programmen Trädgårdstider, Go'kväll och Lyckomaten (alla SVT). Han vann Kockarnas kamp (TV4) 2017 efter en bejublad insats och fick samma år utmärkelsen Bästa Malmöambassadör. I ett par år har han också lagat maten i Stjärnorna på slottet (SVT). Tareq Taylor har skrivit flera kokböcker, håller ofta föreläsningar runtom i landet och driver restaurangerna Kockeriet i Malmö samt Paul Taylor Lanthandel i Sundbyberg (tillsammans med Paul Svensson).

Chicken tonight!

I sin nya kokbok slår Tareq Taylor ett slag för kycklingen och allt den kan användas till. För kyckling är bra och näringsrik mat och kan kombineras med en lång rad kryddor och smaksättningar. Den kan grillas på spett, läggas i en mustig gryta eller wokas på asiatiskt vis, men också gratineras och friteras. Här hittar du de bästa recepten till fest, vardag eller som fast food. Klassiker som flygande Jakob, currykyckling, coq au vin, jerkkyckling och tom ka gai varvas med nya favoriter som kycklingtacos, chicken gumbo och pollo tonnato. Här finns smaker från kök över hela världen. Boken lär dig också hur du styckar kyckling, hur du kokar buljong på skrovet, hur du får det allra knaprigaste skinnet och vilka kryddor som passar perfekt till just kyckling. 

Produktinfo
Om Tareq Taylor