Sju fakta du måste veta om de sju systrarna

1. I första boken i serien Sju systrar samlas Maia och hennes fem systrar i deras barndomshem, ett magnifikt slott vid Lake Geneva. Beskedet om att deras adoptivfar, miljardären Pa Salt har avlitit är starten på systrarnas resa för att förstå historien om deras liv. Fadern lämnar efter sig ett par ledtrådar till varje syster som ska ta dem närmare sitt sanna arv.

2. I andra delen Stormsystern befinner sig systern Ally på en yacht för att tävla i ett prestigefyllt yacht-race. Det är under detta race som beskedet om adoptivfaderns död når henne. Detta leder henne att följa ett spår till Norge som hennes far lämnat till henne.

3. I den tredje delen Skuggsystern får vi följa systern Star som följer faderns ledtrådar till ett antikvariat i London. Hon lär sig historian om den starka, självständiga kvinnan Flora MacNichol som levde för 100 år sedan.

4. I den fjärde boken Pärlsystern träffar vi CeCe, hon som aldrig kännt att hon passat in någonstans. Faderns död förändrar CeCes liv och hon tar många avgörande beslut. Hon ser också, med förskräckelse sin syster Star distansiera sig från henne för att följa sin nya kärlek. 

5. Femte delen, Månsystern är en historia om Tiggy som litar på sina instinkter och flyttar till en avlägsen plats i Scotland efter faders död. Hon följer din passion att ta hand om djur under anställning av den bekymrade och problemfyllda Charlie Kinnaird. Hon får höra av en gammal zigenare som bott länge i området att hon har ärvt ett sjätte sinne från sina förfäder.

6. Sjätte boken, Solsystern handlar om systern och supermodellen Electra som till synes har ALLT! Faderns död får den bräckliga Electra att ta till alkohol och droger för att orka. Hennes nära känner stor oro över hennes hälsa samtidigt som hon får ett brev av en kvinna som påstår sig vara hennes farmor.

7. Systerskaran består av:
Maia - den första systern och fylld av en ångestfylld historia.
Ally - stormsystern som de andra ser upp till och ser som ledare för systerskaran.
Star - den tystlåtna och konflikträdda skuggsystern.
CeCe - pärlsystern som längtar efter en tillhörighet, en kultur där hon känner sig "hemma".
Tiggy - månsystern som älskar kraften från naturen och den känsla hon känner i det fria. Hennes systrar kallar henne snöflingan.
Electra - den vackra solsystern med ett trasigt inre, som ser alla andras lycka förutom sin egen.

Köp och läs den senaste boken i serien om de sju systrarna Den saknade systern här

Läs ikapp De sju systrarna

Den saknade systern

Lucinda Riley 219 kr 219 kr

Solsystern : Electras bok

Lucinda Riley 229 kr 229 kr

Månsystern : Tiggys bok

Lucinda Riley 119 kr 119 kr

Pärlsystern : CeCes bok

Lucinda Riley 99 kr 99 kr

Skuggsystern: Stars bok

99 kr 99 kr

Stormsystern : Allys bok

Lucinda Riley 99 kr 99 kr

De sju systrarna: Maias bok

99 kr 99 kr